Bloopers video (2018) #2 – gekke momenten-

bloopers video

Hoi! Nog een bloopers video? Ja dat klopt! Vorige week kwam er al een bloopers video online en deze week heb ik er nog eentje! Ik kon zoveel bloopers vinden, dat ik er twee video’s van gemaakt heb. Ook in dit deel zie je weer gekke momenten, rare versprekingen en vrolijke momenten uit mijn video’s! Kijk en lach je mee?

Ook in dit deel zie je weer bloopers uit video’s van dit jaar. Van ongeveer juni tot aan begin september. Het zijn video’s waarin ik een tag opneem, een shoplog laat zien en natuurlijk momenten uit vlogs. Er komen weer ‘fijne’ versprekingen aan bod, momenten dat ik even niet meer weet wat ik moet zeggen en gekke momenten uit vlogs. Ook momenten samen met mijn schoonzusje die gekke momenten opleveren. En op het eind zien we een korte karaoke versie van momenten dat ik aan het zingen ben in mijn vakantie vlogs. Slaat weer helemaal nergens op, haha. Veel kijk- en lachplezier!

Bloopers video #2

En vond je de video leuk? Vergeet zeker geen duimpje omhoog te doen! En vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Volgende week zal er geen blooper video komen, maar weer een ‘gewone’ video. Voor hoever je dat bij mij gewoon kan noemen, haha. En over een tijdje zullen er vast weer bloopers video’s komen, want mij verspreken en gekke dingen zeggen zal ik vast blijven doen. En dansen en karaoke gezing in de auto gaat vast ook niet weg bij mij. Ik zal er aan denken bij vlogs om deze gekke momenten vast te leggen, haha.

Ik ben wel benieuwd of jullie wel eens gekke momenten hebben of bloopers maken? En maak jij ook video’s? Zo ja, wat voor bloopers maak jij dan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *