Bloopers video #2

bloopers video

Hoi! En welkom bij bloopers video #2! Er is namelijk al een bloopers video #1 (deze zie je HIER) online gekomen. Vorige week zag je al mijn eerste video vol bloopers. Het gaat namelijk niet altijd even goed tijdens het opnemen van een YouTube video. In de bloopers video heb ik juist de momenten waarop niet alles goed gaat achter elkaar gezet! Het zijn dus de momenten waarop ik mij verspreek, wat raars zeg of er iets in beeld verschijnt wat niet de bedoeling is! Dit levert dus grappige momenten op. Zelfs zo veel dat ik het gesplitst heb in twee video’s. En vandaag zie je het tweede deel!

In deze bloopers video zie je dus de bloopers van de video’s van juni 2017 tot aan nu. De laatste video die ik dus gemaakt heb. Daarvoor heb ik ook veel bloopers gemaakt, want mijn laatste blooper video was van maart 2017. Van maart 2017 tot aan begin juni 2017 staan al online en nu dus de laatste bloopers die ik heb gemaakt in de afgelopen video’s. Alle video’s zijn dus gewoon op mijn kanaal te vinden, mocht je deze nog graag willen zien ;). Ook in dit deel zie je weer veel momenten waarop ik mij verspreek of even niet meer weet wat ik wil zeggen. En zitten er grappige stukjes uit vlogs of andere video’s tussen en momenten waarop ik een raar geluid maak. Ook zitten er grappige momenten in uit de video die ik met Thijs opnam! Heel veel kijk- en lachplezier bij de bloopers video #2!

Bloopers video #2

En was deze video ook weer grappig? Ik kon tijdens het maken van deze video af en toe wel om mijzelf lachen. Zo af en toe ben ik behoorlijk onhandig en kan ik mij goed verspreken, haha. Bloopers horen er gewoon eenmaal bij. niet alles gaat in één keer goed. En dat is misschien maar goed ook, haha. Anders kan ik geen blooper video maken ;). En van bloopers leer je natuurlijk ook. Door het vespreken denk je nog eens na over wat je zegt en of dat wel goed is. Maar bovenal is het natuurlijk gewoon grappig!

Ik hoop dat je de blooper video’s leuk vond! Het maken van YouTube video’s vind ik nog steeds heel erg leuk en blijf ik zeker doen! Het zou leuk zijn als je op mijn kanaal abonneert. Zo mis je ook geen video van mij! En er komt dan zeker weer een nieuwe blooper video aan over een tijdje ;). Want bloopers maken, zal ik altijd blijven doen, haha.

Welk moment vond jij het grappigst in bloopers video #2?

 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *