Bloopers video #1

bloopers video

Hoi! Een blooper video. Altijd leuk om bij andere te zien, vind ik. Nu heb ik er zelf eentje! Tijdens het opnemen van YouTube video gaat namelijk niet altijd alles goed. Bloopers maken, ben ik dan ook erg goed in. In deze video heb ik juist de momenten waarop niet alles goed gaat achter elkaar gezet! Het zijn dus de momenten waarop ik mij verspreek, wat raars zeg of er iets in beeld verschijnt wat niet de bedoeling is! Tijdens het editten van deze video moest ik zelf al lachen. Dus dat belooft wat ;). Kijk mee naar mijn blooper video!

Wat ik dus al zei: bloopers maken ben ik goed in. Zelfs zo goed, dat ik de blooper video’s op kon splitsen in twee delen. Mijn laatste blooper video was namelijk al weer zo’n 5 maanden geleden.  In die maanden daarna heb ik natuurlijk heel wat andere video’s opgenomen! En daar zijn ook weer een hoop bloopers in te vinden. Zo veel dus, dat ik dacht: ik maak er twee delen van! In dit eerste deel zie je bloopers in video’s die zijn gemaakt vanaf maart 2017 tot begin juni 2017. In deze tijd heb ik mij namelijk in de video’s een paar keer aardig versproken, wat raars gezegd of ik kwam erachter dat ik niet goed in beeld was en noem maar op. Heel veel kijk- en lachplezier bij de bloopers video #1

Bloopers video #1

En? Heb je gelachen? Ik wel een beetje tijdens het editten, haha. Het zou ook een wonder zijn als alles meteen goed ging tijdens het opnemen van een video. Bloopers horen er nou eenmaal bij en dat maakt het ook grappig. Vooral de momenten waarop je een video introduceert of afsluit zijn een uitdaging, haha. Dat gaat vaak niet in één keer goed. Ik merk wel, hoe meer video’s ik maak en hoe vaker ik dat dus doe, hoe beter het gaat. Ik leer ervan! Maar natuurlijk blijven de bloopers en kan ik zeker nog meer bloopers video’s maken. Zo verschijnt er binnenkort nog een bloopers video. Hierin ze je de bloopers van juni 2017 tot aan nu ongeveer. En die zijn ook zeker weer grappig. Lach en kijk je dan weer mee?

En wat vond jij de grappigste blooper uit de bloopers video #1?

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *