Bloopers video #1 – gekke momenten-

bloopers video

Hoi! Het is weer eens tijd voor een bloopers video. Tijdens het opnemen van een video voor mijn YouTubekanaal gaat namelijk niet alles goed. Bloopers maken kan ik heel goed. Ik heb wel eens eerder bloopers video’s gemaakt. En vond het wel eens tijd worden voor een nieuwe. Ik heb namelijk weer een aantal bloopers verzameld en gekke momenten uit video’s. Kijk en lach je mee?!

Zoals ik al zei heb ik wel eens eerder een bloopers video gemaakt. HIER zie je bijvoorbeeld wat bloopers en ook in DEZE video heb ik gekke momenten op een rijtje gezet. Die bloopers zijn al weer een tijdje geleden. In de tussentijd heb ik natuurlijk weer een aantal video’s opgenomen. En daar heb ik weer gekke momenten in gevonden! Of momenten die ik er juist altijd uitknip, omdat ik mij verspreek, een raar geluid maak of iets in die geest. Maar voor deze video heb ik juist die momenten opgezocht!

Het zijn vooral de gekke momenten en bloopers uit video’s van dit jaar. En dan heb ik het ongeveer over de periode van april tot begin juni. Je ziet momenten uit video’s waarin ik wat vertel, een tag doe of film wat ik op één dag doe. Ook zie je momenten uit vlogs. Dan met name de Amerika vlogs! En geloof mij: daar zitten gekke momenten tussen! Veel kijk- en lach plezier.

Bloopers video #1

En een beetje gelachen? Als je deze video ziet, denk je echt: die Merle is niet wijs, haha. Of valt dat wel mee? Zoals je ziet is dit deel één van mijn bloopers video. Juist, er komt namelijk ook nog een deel twee aan! Ik heb zo veel bloopers dat ik ze heb opgesplitst in twee video’s, haha. Volgende week komt het tweede deel. Vergeet je trouwens ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je geen video’s en kan je andere video’s kijken zonder bloopers. En vergeet geen duimpje omhoog te doen bij deze video als je gelachen hebt!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *