Zo stijl jij jouw outfit met accessoires

Een gastartikel: zo stijl jij jouw outfit met accessoires. Zo loop je er altijd fashionable bij! 

Heb je eindelijk een leuke outfit uitgekozen? Dan ben je nog niet helemaal klaar. Je moet alleen nog nadenken over de juiste accessoires voor bij jouw outfit. De keuze tussen de soorten accessoires is soms best lastig. Lees daarom hier hoe jij jouw outfit compleet maakt met de juiste accessoires.

Horloge

Een mooi horloge dames geeft net een extra touche aan je outfit. Tevens kan een horloge invloed hebben op de indruk die mensen van je hebben. Het kan ertoe leiden dat mensen denken dat je iemand bent die altijd op tijd is, oftewel zich aan zijn of haar afspraken houdt. Dit is iets waar je aan moet denken als jij een outfit uitkiest voor een sollicitatiegesprek of een netwerkbijeenkomst. Het liefst heb je diverse horloges in de kast. Zo kan je een horloge kiezen wat goed past bij je outfit. Een zwart of grijs horloge past bijvoorbeeld bij veel outfits. Ook een goud horloge past bij veel outfits. Ben je op zoek naar een nieuw horloge? Bekijk dan eens de horloges van het merk Cluse. Dit merk heeft diverse grijze, gouden en zwarte horloges in het assortiment. 

Sjaal

Naast dat een sjaal je tijdens de winter warm houdt kan een dunne sjaal tijdens de zomer ook mooi staan. Het kan je outfit net iets netter maken. Zorg er wel voor dat je sjaal goed matcht bij je outfit. Je kunt een dun sjaaltje ook leuk dragen in je haar, bijvoorbeeld in een vlecht, om je hoofd of om je knot heen.

Sieraden

Met mooie sieraden maak jij je outfit helemaal compleet. Wil je meerdere sieraden dragen? Houd je outfit dan minimalistisch. Een minimalistische outfit houdt in dat je weinig verschillende kleuren en geen prints gebruikt. Draag je juist een drukke outfit met veel verschillende kleuren en/of prints? Beperk dan het aantal sieraden dat je draagt. Kies bijvoorbeeld alleen een simpele armband of ketting.

Haaraccessoires

Niet te vergeten moet je ook denken hoe jij je haar wilt stijlen. Dit kan je doen met simpele haarelastiekjes of je kunt haaraccessoires gebruiken. Denk hierbij aan een grote haarclip, kleine haarclipjes, scrunches, een haardonut of leuke speldjes. Hierbij is het ook belangrijk dat het past bij de rest van je outfit. Ga je voor een nette look? Gebruik dan minimalistische haaraccessoires.

Om echt te weten welke accessoires goed staan bij een outfit probeer je verschillende outfits en accessoires uit. Zo kan je zelf zien wat past. Plan hier eens tijd voor. Als je dit gaat doen op de dag zelf kan je in de stress raken of in tijdsnood. Keuzes maken onder tijdsdruk is nooit slim.

zo stijl jij jouw outfit met accessoires

Hopelijk heb je wat aan deze handige tips gehad, zo stijl jij jouw outfit met accessoires. 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *