Ylonn Raka- weg met de rode bultjes en irritaties na het ontharen

Ylonn Raka

Hoi! Met dit mooie weer zijn wij vrouwen natuurlijk druk bezig.  De jurkjes, rokjes en shortjes gaan uit de kast. En met heel warm weer, lopen we graag in bikini of badpak. We zijn dan inderdaad druk met de ongewenste haartjes weg te werken. Ik bedoel, dat staat niet echt charmant een bos haar onder je jurkje of bikini. Het scheren zelf is niet altijd het probleem. Ieder heeft daar zijn eigen manier voor. Maar bij veel vrouwen kan er wel huidirritatie ontstaan. Jeuk, rode bultjes of ingegroeide haartjes. Dat is niet zo fijn. Ylonn heeft een oplossing voor scheerirritatie!

Ylonn Raka

Het product: Ylonn Raka

Ylonn Raka kalmeert en verzacht de huid bij alle vormen van ontharen. Het voorkomt hierdoor jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Ylonn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen. Een natuurlijk product dus, wat irritaties en jeuk moet voorkomen.

Gebruik

Het is de bedoeling dat je Ylonn Raka dagelijks aanbrengt op de ‘probleemgebieden’ en je ervaart binnen 2 weken resultaat. Je gebruikt het als ware naast je gewone ontharingsmethode. Ik scheer mij zo 2 keer in de week en elke dag breng ik het product op de probleemgebieden  aan. Mijn ‘probleemgebieden’ ( wat klinkt dat eigenlijk zwaar hè…) zijn:  de bikini lijn en mijn oksels. Voordat ik het product hier aanbreng heb ik dit eerst op mijn scheenbenen getest. Dit om te kijken of ik geen allergische reactie of iets zou krijgen.

Dat was niet het geval en daarna testte ik het dus onder mijn oksels en bikinilijn. Mijn oksels zijn altijd wat gevoelig na het scheren en soms heb ik daar wat kleine rode bultjes. Rondom mijn bikinilijn zitten wat kleine rode bultjes en soms ingegroeide haartjes.

Ylonn Raka

Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk. Het lijkt namelijk op een roller deo. Deze breng je namelijk ook op dezelfde manier aan. En dat is heel erg handig! Een keer rollen en dan zit er genoeg op. Het beste is om dit elke dag te doen. Na ongeveer 2 weken ervaar je dan het resultaat. Vlak na het scheren de Ylonn Raka aanbrengen is niet slim. Dat gaat prikken. Zorg dat daar enige tijd tussen zit!

Resultaat?

En inderdaad is mijn huid zachter bij mijn oksels en bikinilijn. Na het scheren  is het minder pijnlijk. De rode bultjes zijn echt een stuk minder en de ingegroeide haartjes ook. Beter gezegd: de rode bultjes zijn zo goed als weg en de ingegroeide haartjes bijna. Hier en daar is er nog wel één verstopt ingegroeid haartje.

Ylonn Kjarr

Hoe fijn is dat?! Op de één of andere manier kan ik nu ‘fijn’ scheren, hihi. Normaal deed ik dat heel voorzichtig, maar ik ga er nu wat sneller en minder voorzichtig mee om. Mijn huid voelt ook beter aan. Naast de roller zat er ook nog een scrub bij: Ylonn Kjarr. Een hele fijn milde scrub. Mijn scheenbenen voelen na het scrubben lekker zacht. Verder weekt de scrub dode huidcellen op een milde wijze los en verwijderd deze. Heel erg handig en fijn. Een scrub voor alle huidtypen en zelfs voor de gevoelige huid.

Eindconclusie: Wat een fijne producten! Mijn huid voelt zachter aan en is minder geïrriteerd na het scheren. Een fijn product met een goede werking. De scheerirritaties zijn minder na het gebruik van Ylonn. Jippie, super fijn voor de zomer! Ik zet de producten maar weer terug in de badkamer en ga met een glad huidje de zomervakantie in, hihi.

Ylonn Raka

Zou jij dit product willen gebruiken?

*Dit is een gesponsorde post *

Misschien is dit ook leuk?

17 comments

  1. Ik heb zelf geen last van irritaties , maar mijn dochters soms wel. Ik stuur de link naar ze toe. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *