Verzamelshoplog januari 2019 – beauty & fashion-

verzamelshoplog

Hoi! Daar is weer een verzamelshoplog! Ik heb weer een aantal items opgespaard voor een grote verzamelshoplog. Laten we 2019 lekker beginnen met nieuwe items, dacht ik zo, haha. In deze shoplog zie je vooral beauty producten voorbij komen en veel fashion. Ik heb van de maand december en de eerste dagen van januari alles opgespaard. Kijk je mee naar mijn aankopen?

Oké, ik lieg een beetje. Er zitten ook items bij die ik gekregen heb… Haha. En dan met name veel producten van Rituals. Zo lekker! (ja, ruik je de geur al?). Verder heb ik een aantal producten gescoord bij de Kruidvat. Vaak was de actie: 1 + 1 gratis. Dat is altijd leuk!

Op het gebied van fashion heb ik een goede deal gevonden bij de Primark. Ik scoorde iets leuks bij The Sting en bij Jaqueline de Young zelfs twee items! Allemaal erg leuk al zeg ik het zelf. Kijk maar gezellig mee naar de verzamelshoplog!

Verzamelshoplog januari 2019

En? Vond je deze shoplog leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen en abonneer je op mijn kanaal! De volgende video zal ook in het teken staan van fashion… Meer zeg ik nog niet, haha. Met de kleding ben ik erg blij. De broek en top van Jaqueline de Young staan echt leuk bij elkaar. En de pyjama van de Primark is zo leuk hé?! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik deze nog helemaal niet aan gehad heb, haha. Maar hij zal vast en zeker lekker zitten.

Wil je trouwens meer weten over die Labello? De blogpost vind je HIER. Het is echt een fijne Labello. Ik kan in ieder geval weer vooruit met alle spullen. Nu even proberen wat minder uit te geven, haha. Is wel lastig met de sale overal…. Herkenbaar?

Heb jij de laatste tijd veel geshopt in de sale? En welk item uit mijn verzamelshoplog vind je leuk? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *