Summer essentials voor Curaçao

summer essentials voor curaçao

Hoi! Het is toch echt waar: ik ga op vakantie naar Curaçao! Natuurlijk is je koffer inpakken voor een zomervakantie altijd een struggle. Je neemt vaak toch te veel kleding mee en vergeet net die ene leuke bikini. Maar dat gaat mij dit jaar niet overkomen hoop ik. Ik heb een week van te voren al een inpaklijst gemaakt in mijn telefoon. Daarin staan ook zeker mijn summer essentials voor deze zomer. En die deel ik graag met je: mijn summer essentials voor Curaçao.

Summer essentials voor Curaçao

Op Curaçao is het altijd wel mooi weer. Zomerkleding inpakken dus. We gaan acht dagen, maar ik heb weer kleding mee voor een maand. Maargoed: zo kan ik afwisselen denk ik altijd. En zomerkleding weegt niet veel dus kan er meer mee in het koffer…. Herkenbaar probleem? Naast kleding gaan er ook genoeg summer essentials mee. Een paar ervan deel ik met je.

Zonnebrand en aftersun


Natuurlijk als blanke Nederlander is zonnebrand erg belangrijk. Ik heb vaak de zonnebrand van Nivea. Deze is altijd fijn. Daarnaast neem ik ook een setje van Skin Perfection mee. Deze hebben mijn ouders gewonnen bij de Postcodeloterij.

Om mijn bruine kleurtje te behouden en verbrande stukken te verkoelen/verzorgen neem ik ook altijd aftersun mee. Deze van Nivea vind ik zoooo lekker ruiken. En ik vond van Balea nog een verkoelende spray met komkommer geur. Als ik nog plek heb, gaat deze ook mee. Mijn hoofd en huid verkoelen als ik het warm heb, lekker!

Slippers en overjurkje


Waarom ik zo veel kleding mee neem? Geen idee. Grotendeels zal ik toch wel in mijn bikini lopen. Dan neem ik daar maar vier setjes van mee. En een jurkje die ik kan dragen over de bikini als we naar het strand lopen of iets. Super leuk! Daarnaast gaan mijn nieuwe flitsende witte slippers ook mee. Nu al zin in om in mijn bikini met witte jurkje en slippers rond te lopen.

Lekkere luchtjes


Een zomers luchtje mee is ook altijd een summer essential voor mij. Deze summer Essentials voor Curaçao bestaat uit een parfum van Rituals. Deze ruikt zooo lekker zoet. Heerlijke zomer geur. En een voordeel: het flesje is lekker klein. Daarnaast neem ik ook een body spray mee. Dit spuit ik overdag lekker op. En dan nog een beauty item mijn geliefde Labello met SPF erin. Zo verbranden de lipjes niet.

Tijdschriften en boeken

summer essentials voor curaçao
Aan het strand/zwembad vermaak ik mij verder wel: geef mij een goed boek of tijdschrift. Deze gaan dus ook zeker meer. Relaxen en lezen. Nu al zo veel zin in!

Tasje, bandje en brillie

summer essentials voor curaçao
Een klein tasje neem ik ook altijd mee op vakantie. Als we dan in de avond gaan wandelen kan daar het nodige in. Ideaal! En dit rieten tasje straalt zomer uit. Natuurlijk mijn zonnebrillen niet vergeten. Ik wissel graag af. Hoewel ik gok dat ik mijn zonnebril op sterkte wel veel zal dragen.

Dan een petje om mijn hoofd tegen de zon te beschermen of ik draag een gezellige haarband. Dit geeft ook een zomerse uitstraling. Ik hou ervan.

Chill setje

summer essentials voor curaçao
Op vakantie ben je ook om te chillen toch?! Ik neem daarom ook twee setjes kleding mee die chill zitten. Mijn geliefde fietsbroekjes ga ik zeker dragen. Lekker als we in de avond niet veel gaan doen of overdag kan dit ook prima. Altijd handig om mee te nemen dus.

Summerlist

Dan ook een zomerlijst. Deze lijst zal ik veel in het vliegtuig luisteren. Gezellige zomerse muziek en meer liedjes die ik op dit moment veel luister. Ik swing dat vliegtuig uit, haha.

Vliegtuig essentials


Een klein zijstapje naast de summer Essentials voor Curaçao. Hoewel de vliegtuig essentials er natuurlijk wel mee te maken hebben. We moeten acht uur vliegen naar Curaçao en dat wil ik comfortabel doen. Mijn telefoon met een gedownloade serie en de Spotify zomer muzieklijst.

Oordopjes draag ik om eventueel te kunnen slapen en met landen en opstijgen zodat mijn oren minder pijn doen. Een slaapmasker spreekt ook voor zicht lijkt mij. En dan nog een mondkapje. Die moeten we de hele vlucht op. Dan wel een fijn zittend mondkapje dacht ik. Deze is van Satin Beauty. Een satijnen mondkapje die je amper voelt zitten. Dat houd ik wel vol dan.

Wat een lijst aan summer essentials voor Curaçao… Oops, haha. En dan heb je mijn kleding en alles nog niet gezien. Ach, we gaan maar één keer dit jaar naar Curaçao zou ik zeggen. En twintig kilo is best wel veel bagage.

summer essentials voor curaçao

De hierboven genoemde summer essentials zitten dus zeker in mijn koffer! En daarmee ga ik genieten van hopelijk een heerlijke vakantie. Volgens mij iets van vijf jaar geleden zijn we ook op dit mooie eiland geweest. Ik hoop nu weer mooie nieuwe momenten mee te maken daar.

Heb jij ook echte vakantie essentials?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *