Singles Day – verwen jezelf met…

Hoi! Op 11 november is het Singles Day! Oftewel: vrijgezellendag. Dit is van oorsprong een Chinese feestdag en daarin vieren Chinese jongeren dat ze vrijgezel zijn. Dit is overgewaaid naar Europa en zo is het bij ons op 11-11 ook Singles Day (deze datum is gekozen vanwege de hoeveelheid enen). Of we hier nou echt vieren dat we vrijgezel zijn, dat betwijfel ik. Het is meer een commerciële dag geworden waarin veel (online) winkels leuke kortingen en acties delen. En deze deel ik ook graag met je. Vier Singles Day alleen of samen!

Singles Day

Ik heb zelf nooit eerder stilgestaan bij Singles Day. Misschien omdat ik al geruime tijd geen single meer ben, haha. Of omdat het nog niet heel erg bekend is in Nederland. Ik vind het vieren van vrijgezel zijn een beetje raar. Het kan, dat zeker. Maar is dat iets om te vieren? Kan, haha. Het is misschien wel een mooi moment om stil te staan bij jezelf. Zet deze dag jezelf op nummer één! Jij bent perfect zoals je bent. En dat mag ook gevierd worden. Neem een fijn moment voor jezelf en leg jezelf in de watten.

Verwenmoment voor jezelf

Zo zijn er bij Douglas op Singles Day super veel leuke aanbiedingen te vinden. Kortingen en leuke deals. Maak voor jezelf een heerlijk dagje relaxen in huis. Gun jezelf een heerlijk rustmoment. Maak voor jezelf een lekker warm bad klaar bijvoorbeeld. Mocht je geen bad hebben, kan een warme douche ook al super fijn zijn. Zet kaarsen op de badkamer en geniet van het warme water. Breng bijvoorbeeld een lekker haarmasker aan tijdens het douchen of gooi een lekkere bruisbal in het bad en lees ondertussen een boek. Even me-time voor jezelf.

Klaar met relaxen in bad of onder de douche? Dan kan een uitgebreide skin-care routine komen met heerlijke face-masks.  Verzorg je haar en gezicht met fijne producten. Lak je nagels in je favoriete kleur en smeer jezelf in met een heerlijke body-lotion. Welke vrouw voelt zich daar niet goed door?!

Alleen of samen

Daarna kun je twee dingen kiezen: chill kleding of je mooiste jurk aantrekken. Doe aan waar jij je die dag goed bij voelt. Liever je matchende joggingsetje aan en je haren in een knot?! Lekker doen. Plof met een pizza en een film op de bank. Heerlijk me-time voor jezelf en maak het jezelf gemakkelijk.

Singles Day

Liever zin in een mooie jurk en make-up look erbij. Jij kiest op Singles Day wat jij graag wilt. Ook in een jurkje kun je thuis lekker genieten van een pizza op de bank. Of ga op pad en lekker uiteten. Trakteer jezelf. En dit hoeft echt niet alleen omdat het Singles Day is hoor. Je kunt ook prima samen met een vriendin eropuit. Vier samen dat je de beste versie van jezelf bent! En wie weet sla je wel iemand aan de haak op Singles Day, haha.

Houd dus op Singles Day de (online) winkels goed in de gaten voor kortingen en leuke acties. Af en toe mag je jezelf op iets trakteren toch?!

Ga jij Singles Day vieren?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *