ShampooBars review – milieu vriendelijk haren wassen-

Shampoobars

Hoi! Haren wassen: iets wat ik vaak om de dag doe. Mijn haren zijn snel vet of ogen vrij snel vet. Ik vind dat not so nice. Gelukkig heb ik een goede shampoo voor mijn haar gevonden van Andrélon. Maar die zitten altijd in plastic flessen. Niet heel best voor het milieu. ShampooBars heeft daar wat op gevonden!

ShampooBars

Shampoobars

ShampooBars is opgericht om de wereld een beetje mooier te maken. Het doel van deze webshop is om plastic shampoo flessen te minderen. De ShampooBars zijn geschikt voor elk haartype en is als het ware een soort zeepje. Maar dan dus voor je haar. Je wast je haar als het ware met een zeep.

Deze ShampooBars kosten rond de zeven euro. Eén ShampooBar staat gelijk aan drie plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Dit is allemaal veel beter voor het milieu en nog goedkoper ook!

Shampoo Bar Honing

Via Shampoobars.nl heb ik dus ook zo’n ShampooBar uitgezocht. Ik heb de Shampoo Bar Honing. Een shampoo met honing en deze ruikt ook zo. De honing geur is niet super sterk, maar wel te ruiken. In deze bar zitten voedende ingrediënten. Deze reinigt en verzorgt je haar en laat het zacht aanvoelen. Je hebt ook shampoo’s voor droog haar. Dat zal voor mij ook een goede zijn.

Door de honing extracten is de shampoo extra voedzaam voor de haarzakjes en haarwortels. Shea boter zorgt dat je haar gehydrateerd blijft het laat glanzen. Daarnaast zorgt de bar voor extra volume.

Shampoobars

Ik ben zeer benieuwd! De ShampooBar gebruik je dus onder de douche. Je zorgt dat je handen nat zijn en wrijft de ShampooBar tussen je handen en wrijft dit vervolgens in je haar. Daarna spoel je deze weer uit.

Wanneer ik onder de douche sta wrijf ik de ShampooBar tussen mijn handen. Er komt een klein beetje wit sop af. Dit masseer ik in mij haar. De honing geur is niet zo heel sterk te ruiken. Vervolgens spoel ik mijn haren uit en breng ik een conditioner in.

Resultaat

Het wassen gaat erg makkelijk en fijn. Je verbruikt inderdaad niet veel shampoo. Mijn haar wordt goed schoon met deze shampoo en pluist zelfs iets minder. Hoe fijn is dat?! Wel wordt mijn haar er wat donkerder van. Ik heb high lights en deze worden wat donkerder naarmate ik de shampoo vaker heb gebruikt. Dat is wel jammer.

Ik vind het een fijne en handige shampoo en deze is ook zeker slim om mee te nemen op vakantie. Neemt minder ruimte in en het werk gewoon fijn.

Yes, ik ben zeer blij met deze shampoo en het is ook nog eens beter voor het milieu. En ik zie op de site nog zo veel meer lekkere geuren….

Zou jij je haar wassen met een ShampooBar? 

 

 

 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *