Rituals parfum spray – Parfum d’Interieur

Rituals parfum

Hoi! Ken je die Rituals parfum spray’s? Ik heb er eentje gekregen in een Rituals pakket. Ik helemaal blij: jippie een Rituals parfum! En ook nog eens in mijn lievelingsgeur van Rituals. Namelijk die van de Happy Buddha lijn. Ja die oranje flesjes. Alleen laat ik nou een kleine vergissing hebben gemaakt….. Ik heb de parfum spray iets anders gebruikt dan de bedoeling was…

Rituals Parfum spray

Ik vind de oranje geur echt zo lekker van Rituals. Mijn mentor van stage wist dit ook en gaf mij als afscheid daarom een pakket met deze Rituals geur. Er zat bijvoorbeeld een scrub bij en een douche foam. Maar ook deze spray dus. Of zoals ik de parfum noem: een plantenspuit, haha. Ja toch? Daar moet je wel aan denken bij dit flesje.

Ik zag het al helemaal voor mij: na het douchen met de Rituals douche foam van deze geur, spray ik daarna wat van deze parfum op. Dan ruik ik helemaal naar Happy Buddha! Dat had ik toch even mis…

Rituals parfum

Mijn moeder zei laatst: ‘hoe gebruik jij die spray eigenlijk?’ ‘En waarom laat je deze op de badkamer staan?’ Nou, mama een parfum spuit je vaak op je lichaam  in badkamer voordat je ergens heen gaat. En toen was het stil…. ‘Heb jij dit op je huid gespoten?’ Uhh jaaa.. Toen kwam de vraag: ‘Merle weet jij wat d’interieur betekent?’ Ja, dat is interieur. Meubels in huis. En toen ging het lampje branden.

Rituals Parfum d’Interieur

Dit is helemaal geen parfum om op jezelf te spuiten. Dit spuit je door het huis heen. Oh sjips… Ik denk dat ik het zo’n drie keer als echte parfum heb gebruikt. Aan de achterkant zit een papiertje met een lipje dat je los kan trekken. En daar stond in een aantal talen op (natuurlijk niet in het Nederlands) dat dit geen cosmetisch iets is. Lekker dan, haha.

Wij googelen en inderdaad gebruiken mensen dit om hun huis lekker te laten ruiken of om in hun kledingkast te spuiten. Ruiken je kleren lekker. Dat laatste vind ik ook wel een goed idee.

Ik kan je vertellen dat er niks met mijn huid aan de hand is, na het opspuiten van deze Parfum d’Interieur. Dat kan gewoon prima. Maar ik zou het niet aanraden. Daar is het dus niet voor gemaakt. Vanaf nu staat deze spray boven op mijn kamer. Mijn slaapkamer ruikt in ieder geval erg lekker kan ik je vertellen en mijn kleding ook.

Rituals parfum

Ik spuit deze Parfum d’Interieur nu regelmatig in mijn kledingkast. Mmhh heerlijk. Misschien dat de fles daarom ook meer op een plantenspuit lijkt. Het heeft niet echt de uitstraling van een parfum flesje. Dat er dan bij mij ook geen belletje gaat rinkelen.

En goed op de fles heb ik dus ook niet gekeken. Ik heb vijf jaar langs Frans op de havo gehad en weet echt wel wat d’Interieur betekent. Dus…. Weer wat geleert: als je een onbekend product krijgt, goed naar de beschrijving kijken en anders even googelen.

Geen echte Rituals parfum dus, maar wel een heerlijk geurende spray voor mijn kleding. Op zich ook niks mis mee. Misschien dat ik maar een keer langs de Rituals ga en daar een echte parfum koop, haha. Hoewel: mijn kleding ruikt nu toch al lekker. Het ruikt namelijk heel erg lekker en is een aanrader om dit flesje in huis te halen. Of een andere geur natuurlijk.

Rituals parfum

Heb jij een Rituals Parfum d’Interieur? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

14 reacties

  1. Leuke blog! Ik ben ook fan van Rituals maar parfum d’interieur heb ik nog niet gebruikt. Het verbaast me eigenlijk dat het er niet in het Nederlands op staat, vermits het toch een Nederlands merk is

  2. Dat niet, wel eentje van het merk Oolaboo. Heerlijk! Ik gebruik het niet heel vaak, maar zo nu en dan spuit ik wat in de gang (en dat gaat dan vanzelf door naar de eerste en tweede verdieping). Wij hebben sowieso boven elke dag de ramen en deuren tegenover elkaar open. Minimaal een half uur. Beneden gebruik ik vaak een geurkaars en geurstokjes. Ik heb gelezen dat het goed is voor je ‘mind’ om af en toe de geur te veranderen in huis.
    Een ander dingetje. Krijg je geen vlekken op je kleding of spuit je het meer in de kledingkast op een plek waar het niet op de stoffen komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *