Radiofreqentie & Cryolipolyse behandeling – onderkin verminderen-

Hoi! Een wel heel bijzondere video vandaag. Dit is een langdurig ‘project’ en vandaag kan ik jullie het resultaat laten zien! Ik heb namelijk bij Arioque Esthétique twee behandelingen voor mijn onderkind gehad. Met als doel: mijn onderkin verminderen. We zijn gestart met een cryolipolyse behandeling. Hierbij wordt je vet bevroren en verminderd. Daarna heb ik nog vier radiofrequentie behandelingen ondergaan. Wat het allemaal inhoudt en hoe de behandelingen werken? Check zeker de video. En zie natuurlijk het eindresultaat!

Het begon allemaal een jaar geleden. Ik heb zelf wat last van een onderkin. Arioque heeft twee behandelingen die dat kunnen verhelpen/verminderen. Ik ging weer gezellig naar zijn praktijk Arioque Esthétique. Hier ben ik ook al eens eerder geweest voor een gezichtsbehandeling en ik ben mijn oksels aan het laseren.

Cryolipolyse behandeling

cryolipolyse behandeling
Lachen met dit ding op gaat lastig.

Maar deze keren ben ik geweest voor mijn onderkin. Met een Cryolipolyse behandeling zijn we begonnen. Dit is niet specifiek voor je onderkin hoor. Nee dit apparaat kan op meerdere delen van je lichaam: buik, heupen, love handels, benen en noem maar op. Op plekken waar jij vindt dat je misschien net iets te veel vet hebt zitten. Met cryolipolyse kun je je lichaamscontouren verbeteren.

Dit gebeurt door plaatselijk vet te bevriezen. Tijdens dit proces worden de vetcellen afgebroken en zodra de vetcellen zijn gekristalliseerd (oftewel: bevroren), voert het lichtaam het vet en de dode huidcellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. In de video zie je hoe ik gekoppeld wordt aan dit apparaat en vertel ik je hoe het allemaal voelt. Er komen geen naalden of niks aan te pas. Alleen een groot apparaat wat begint te zuigen zullen we maar zeggen.

[shopsuite_snippet id=5a0e]

Radiofrequentie behandeling

Maar naast een cryolipolyse behandeling heb ik ook nog vier radiofrequentie behandelingen gehad. Het vet bevriezen gaf niet genoeg resultaat en Arioque adviseerde mij ook vier radiofrequentie behandelingen. Een radiofrequentie behandeling zorgt voor een huidverstrakking en versteviging. Dit door middel van radiofrequentie. Ook dit kan op meerdere plekken op je lichaam.

Voor deze behandeling krijg je een koude gel op de plek die behandelt wordt. Vervolgens wordt er met een behandelknop over de huid heen gegaan. De behandelknop kan tot 40 graden worden. Dit gaat dus niet om kou maar om warmte. Ook dit doet totaal geen pijn. In de video zie je hoe de behandeling in zijn werk gaat en vertel ik je hoe ik het ervaar.

Om van alles een beter beeld te krijgen zou ik nu eerst lekker de video kijken. Je ziet daarin hoe mijn onderkin eerst was en wat het resultaat is na alle behandelingen. Veel kijkplezier!

Cryolipolyse & Radiofrequentie behandeling

Vond je deze video leuk en interessant? Doe dan zeker een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Er komen video’s van de vakantie aan en nog een video samen met Arioque. Ik onderga namelijk ook een peeling behandeling.

cryolipolyse behandeling

Mijn onderkin is wel een stuk minder. Maar helemaal weg is deze niet. Zoals Arioque al in de video zei: mijn vet is resistent. Heb ik weer, haha. We gaan nog wel verder behandelen. Door corona heeft alles even stil gestaan natuurlijk. En even rust aan mijn onderkin was ook niet verkeerd.

Maar in deze video zien jullie zeker al resultaat en zie je hoe de behandelingen in zijn werk gaan. Voor meer informatie over de behandelingen zou ik zeker even kijken op de site van Arioque. Daar staat meer informatie over Cryolipolyse behandelingen en ook over de radiofrequentie behandelingen. Je kunt ook contact met hem opnemen om vragen te stellen en voor meer informatie.

 

Ik ben in ieder geval pijnloos van een stuk van mijn onderkin af. We gaan nog wel verder. Geen idee hoe maar daar vertrouw ik Arioque in. Hij zal weten wat het beste is. Misschien nog een Cryolipolyse behandeling? Ik houd jullie daarvan zeker op de hoogte!

Ken jij een cryolipolyse of radiofrequentie behandeling al?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *