Qibest wimper serum- thuis lange wimpers creëren

Qibest wimper serum

Hoi! Mijn wimpers zijn mij heilig. Ik draag eigenlijk elke dag mascara om mijn wimpers mooier uit te laten komen. Verder ben ik altijd best basic qua make-up. Maar mijn wimpers: daar besteed ik veel aandacht aan. Nepwimpers zijn ook een goede oplossing of een lastlift. Maar kun je dit ook makkelijk thuis voor elkaar krijgen? Ik review een wimper serum van Qibest die je wimpers langer maken.

Qibest wimper serum

Krijg sterke en langer wimpers door deze Qibest wimper serum. Dat staat er op de verpakking. Met dit wimper serum worden je wimpers dus langer en sterker. Echt ideaal voor mij lijkt me zo! Natuurlijk krijg je niet het effect wanneer je mascara aanbrengt. Maar dit zou wel helpen om minder mascara aan te moeten brengen. Zo zijn je wimpers al een stukje langer en met één likje mascara zou ik de deur uit kunnen dan.

Qibest wimper serum

Zonder een afspraak bij de wimpersalon te maken, kun je dus thuis mooie lange wimpers creëren. In dit wimperserum zitten conditionerende peptiden en vetzuren die de groei en versterking van je wimpers stimuleren en bevorderen.

Het aanbrengen is super makkelijk. Je borstelt net als bij gewone mascara het serum in. Je wimpers en oogleden moeten wel helemaal schoon zijn en met het borsteltje breng je het serum aan over je wimpers. Op je bovenste, maar ook op je onderste wimpers is het serum te gebruiken. Het advies is om tweemaal daags dit aan te brengen. En laat het serum een minuut of twee drogen voordat je make-up of iets aanbrengt.

Qibest wimper serum

Na ongeveer 3-8 weken zul je resultaat zien. Ligt er per persoon natuurlijk aan hoe de groei van je wimpers is. Mijn wimpers zijn van zichzelf al wel een beetje lang. En vrij zwart. Dat scheelt al wel.

Voor het wimper serum

Mijn wimpers voor het gebruik van het serum. Zonder make-up.
Mijn wimpers voor het gebruik van het serum. Met make-up.

Na ongeveer 3 weken het serum gebruikt te hebben zie ik echt resultaat. Ik moet je eerst zeggen dat het aanbrengen erg makkelijk gaat. Het is net alsof je gewoon mascara aanbrengt. Even goed in laten trekken, dat wel!

Misschien zie je niet op het eerste gezicht een heel groot verschil, maar ik merk het ook vooral. Als ik mijn make-up eraf haal, heb ik nog best lange wimpers. Super fijn! En zeker met het aanbrengen van mascara is het makkelijk. Normaal ga ik wel 10 keer met mijn borreltje over mijn wimpers voor lange wimpers. Dat hoeft nu nog maar 5 keer. Ze zijn met een paar lagen al lekker lang. Echt zo mooi en fijn!

Na het wimper serum

Na het gebruik van het wimper serum zonder make-up.
Qibest wimper serum
Na het gebruik van het wimper serum met make-up.

Ben jij ook benieuwd geworden naar dit wimper serum? Voor €19,95 kun je het serum kopen. En wie weet krijg jij ook mooie lange wimpers net alsof je bij een wimpersalon vandaan komt.

Heb jij wel eens een wimper serum gebruikt? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Wat een handig borsteltje zit hierbij! Ik heb het wimper serum van de Kruidvat, maar gebruik het bijna niet, want heb wimperextensions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *