Pink Gellac testen – mijn ervaring-

Pink Gellac testen

Hoi! In dit artikel ga ik Pink Gellac testen. Een tijdje terug heb ik een gellak setje getest. Ik wilde eens kijken of dat iets voor mij is. Mevrouw Merle heeft namelijk na drie dagen alweer genoeg van haar nagellak en brengt dan graag een nieuwe kleur aan. Nu moet ik toegeven daar niet altijd tijd voor te hebben. Het idee dat een kleur lakje langer op mijn nagels moet zitten, went steeds meer. En wat is dan een goede uitkomst? Juist, gellak! Nu is er na mijn idee een top merk op het gebied van gellak: Pink Gellac. En daarom ga ik Pink Gellac testen.

Pink Gellac starter set

Pink Gellac testen
Goed, via Pink Gellac kreeg ik een starter set opgestuurd. Dat klinkt al super fijn! Naast de starter set zaten er ook nog drie lakjes bij. In de starter set zat al een lakje en dan nog drie erbij. Hoppa, zo heb je al vier kleuren gellak in je collectie. Dat klinkt al super leuk. Omdat ik al eens eerder gellak heb getest, wist ik al een beetje hoe dit allemaal werkt. Toch werkt Pink Gellac net iets anders.

Pink Gellac testen
Wat zit er dan allemaal in zo’n starter set? Natuurlijk een led lamp en daarbij een stekker, anders dut ie ut nie. Haha. Dan zit er een Primer bij, een basecoat, een topcoat, een gellakje (182, Dynamic Pink). Een pakje met een nagelvijl, een bokkenpootje, cleaner doekjes en remover doekjes. Ook zit er een boekje bij waarin staat hoe je de gellak moet aanbrengen. Dan nog drie andere kleuren gellak: gellak (115 Army Green), gellak (109 Lipstick Red) en gellak (228, Creamy Mauve).

Pink Gellac testen

Pink Gellac testen
In het boekje staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Echt super handig! Het is niet lastig, als eerst maak je je nagels vetvrij en breng ik de Primer aan. Dit zorgt ervoor dat de gellak beter hecht. Vervolgens breng ik de basecoat aan. Deze moet ik 15 seconden uitharden. Het lastige alleen is, dat ik niet kon vinden hoeveel seconden de ledlamp brandt als je deze aan doet. Na 15 seconden begint deze wel te piepen. Dan weet je dat de basecoat gedaan is.

Pink Gellac testen
Dan breng ik de kleur aan. Ik ga voor de rode kleur (Lipstick Red). Deze moet ik 60 seconden onder de lamp houden en daarna nog een laag aanbrengen en weer uitharden. Daar zit je dan met je goede gedrag met je hand onder een lampie, haha. Heeft ook wel iets rustgevends. Als laatste stap breng ik een topcoat aan deze moet ook 60 seconden uitharden.

Het resultaat

Pink Gellac testen
En dan zijn mijn nagels klaar! Dat ging nog best snel eigenlijk. De plaklaag valt wel mee . Deze verdwijnt best snel en ik kon al snel weer dingen doen en mijn nagels beschadigden niet. De lak heeft echt een mooie en diepe kleur. Dat vind ik heel fijn! Het aanbrengen van de gellak gaat echt makkelijk.

Pink Gellac testen
Dan is nu natuurlijk de vraag: bleef deze gellak lang zitten? Na ongeveer één week begon één gelakte nagel los te laten. Deze heb ik eraf gehaald en opnieuw gelakt en dan kon ik er weer mee door. De lak blijft zeker 1,5 week mooi en goed zitten. In het boekje staat beschreven dat je niet te veel in (warm) water moet met je nagels. Ik ging bij ons in het bubbelbad en toen lieten toch wel wat gelakte nagels los. Toen heb ik besloten om alles eraf te halen. Dat ging op zich nog makkelijk met de removerdoekjes. Even laten weken en je kon de lak er zo aftrekken.

Ja, ik ben blij met deze Pink gellac. Het blijft lang en mooi zitten en ziet er gewoon goed uit. Het aanbrengen ervan gaat al helemaal gemakkelijk. Echt een aanrader op het gebied van gellak zetten!

 

Heb jij wel eens gellak op?

 

 

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Ik gebruik pinkgellac ook al heel wat jaar. Ben er enorm tevreden over. Meegenomen tijdens emigratie naar Curacao en ik doe zeker ruim 3 weken met de nagellak. Zelfs met zon, zee en strand (en alles wat daar bij hoort).

    Wat betreft die plaklaag na het lakken; deze haal je eraf met die cleanser (witte flacon). Dit stond dacht ik (toentertijd) ook in het instructieboekje. Ik weet bij ultra shine topcoat hoefde dit weer niet.

  2. Ik vind het zo gaaf om te lezen dat de lak toch een week blijft zitten, dit lukt me normaal met lak niet, dus dit zou al een reden zijn om het aan te schaffen! Ik ga toch eens kijken.

  3. Toevallig ben ik nu ook Pink Gellac aan het testen en ben er tot nu toe tevreden over, maar moest er ook wel even aan wennen omdat ik normaliter gewone nagellak draag. Vind lipstick red trouwens een mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *