Permanente make-up zetten en verwijderen

Hoi! Ik ga zonder make-up de deur niet uit. Of beter gezegd: ik ga de deur niet uit zonder mascara. Mijn ogen maak ik altijd wel op. Verder heb ik niet veel make-up op. Tegenwoordig heb je ook permanente make-up. Zo kun je wel heel gemakkelijk de deur uit met een opgemaakt gezicht. Hoe kijk ik daar tegenaan?

Permanente make-up zetten

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om make-up aan te brengen. Ook voor een permanente versie kan gekozen worden. Ik heb in het verleden wel eens een lashlift gedaan. Je wimpers werden dan gelift en hierdoor leek het alsof je altijd mascara op had. Mijn wimpers waren een stuk langer.

Ik vond dit erg mooi staan. En super handig natuurlijk. Mijn bed uitrollen en mijn ogen waren al in orde. Super chill. Maar na een paar weken waren de lange wimpers al bijna niet meer te zien….Helaas. Mijn mascara kwam weer om de hoek kijken.

Heb je geen zin in tijdelijk make-up? Dan is permanente make-up een optie. Je wimpers permanent langer laten maken is mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een permanent lijntje onder of boven je ogen. Dat klinkt echt super makkelijk en ideaal.

Ook zou je je lippen een permanent kleurtje kunnen geven of je huid. Je kunt zelfs de kleur van je gezicht aanpassen tegenwoordig. Of ik dat allemaal zie zitten? Mmhh, ik weet het niet zo. Dan moet je wel zeker van je zaak zijn dat je zoiets mooi vindt en altijd wil dragen.

Je look zal altijd hetzelfde blijven dan. Nu heb ik ook al jaren dezelfde look on my face. Maar toch….. Of ik dat zou willen. Stel je wilt wisselen van look. Of de make-up is toch niet zo mooi gezet als je zou willen. Of je bent erop uitgekeken.

permanente make-up

Permanente make-up verwijderen

Dan wil je je permanente make up verwijderen. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bij Undo kun je bijvoorbeeld terecht om je permanente make-up te laten verwijderen. Gemiddeld heb je hier 2-5 behandelingen voor nodig. Undo is hét expertisecentrum in permanente make-up verwijderen.

In deze laserkliniek kun je ook terecht om tatoeages te laten verwijderen. Maar ook laserontharing is mogelijk. Een kliniek waar je  met veel dingen terecht kunt dus. Ideaal. Dit is een gecertificeerd bedrijf en dat is wel goed om op te letten. Er zijn ook veel klinieken die permanente make-up verwijderen maar die niet gecertificeerd zijn en waar je dus liever niet heen wilt.

Dus mocht je permanente make-up hebben en dit liever niet meer willen? Je kunt terecht bij Undo om dit te laten verwijderen. Of ik ooit zou kiezen voor permanente make-up? Ik denk het toch van niet. Ten eerste is deze meid al geen held met naalden…. En verder weet ik niet of ik altijd met ‘dezelfde look’ zou willen rondlopen.

Het is daarentegen wel erg makkelijk en dit scheelt vaak ook tijd in de ochtend. Dat dan wel. Ik snap wel dat mensen een lijntje onder hun ogen laten zetten of de wenkbrauwen aan laten zetten. Als je van jezelf geen volle wenkbrauwen hebt dan is dat een ideale oplossing.

Heb jij permanente make-up of denk je daarover na?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *