Nivea styling looks: prep, form & finish review

Nivea styling looks

Hoi! Vandaag ga ik het hebben over de nieuwe Nivea styling looks. Op tv en op internet zie ik al veel reclame voorbij komen over de Nivea prep, form & finish lijn. Ik heb van die lijn een paar producten gekregen om te testen. Ik gebruik nooit echt haarproducten, dus dat leek mij zeker eens leuk! Lees verder voor mijn review van de Nivea styling looks.

Nivea styling looks

Nivea styling looks

Ik gebruik eigenlijk nooit echt veel haarproducten. Vaak wat droogshampoo om mijn haar meer volume te geven of als het wat vettig oogt. Maar verder draag ik het ‘ puur natuur’.  Hoewel ik met mijn haar best veel kanten op kan. Zo ook met de Nivea styling looks producten.

Nivea heeft vier nieuwe haarstyling routines gelanceerd. Ieder op maat gemaakt voor een bepaalde look: steil, volume, krullen en textuur. De lijnen bestaan allemaal uit drie stappen en producten: de prep , form & finish. Met de Nivea styling looks ben jij je eigen haarstylist en per look kan je ook kiezen uit verschillende producten. Bijvoorbeeld een spray of mousse.  

Ik heb drie producten uit de lijn voor stijl haar ontvangen. Wanneer je je haar stijlt, is het belangrijk om het vochtgehalte van je haar niet aan te tasten. Een goede bescherming tegen de hitte van een föhn of stijltang is onmisbaar dan. Plus een goede hydratatie om een gezonde glans te houden. Daar zorgen de producten zeker voor!

Stap 1: prep

Ik heb dan ook drie producten ontvangen die hierbij helpen. Als eerste stap (prep, de basisverzorging)  kun je kiezen voor een primer of pre-styling mist. Ik heb beide producten om te proberen. De primer is de basis die je aanbrengt voor de rest. Deze breng je aan op vochtig haar en verzacht het haar en biedt hittebescherming.

Of je kan kiezen voor de pre-styling mist. Ook deze breng je aan op vochtig haar. Dit product beschermt en minimaliseert het breken van fijn haar en biedt hittebescherming.

Ik heb zelf meer baat bij de pre-styling mist. Mijn haar is erg dun en ik heb vaak last van gespleten haarpunten en deze producten werken daar goed voor!

Stap 2: form

De tweede fase is het in model brengen van je jaar. Ik doe dit vaak met mijn handen. Ik schud mijn haren wat los en laat ze aan de lucht opdrogen. In deze stap kun je ook met een juiste spray, mouse of crème je haar in vorm brengen.

Stap 3: finish

Mijn haar zit in model en met de straight forming spray zorg ik ervoor dat mijn haar langer in model blijft. Door de formule zonder alcohol en met lichte olie droogt het haar minder snel uit. Deze spray breng ik aan op droog haar en werk ik met mijn vingers door mijn haar.

Conclusie

De producten ruiken allemaal erg lekker moet ik zeggen. En doen hun werk ook goed. Mijn haar blijft mooi stijl (voor mijn doen dan) en de hele dag in vorm. Ik heb wel het idee dat mijn haar wat vettig hierdoor aanvoelt. Misschien omdat mijn haar niet zo veel haarstylingsproducten is gewend??

Alle producten van de Nivea styling looks zijn fijn in gebruik. Het enige nadeel is dat ik vaak in de avonden douche en dan niet uitgebreid mijn haar ga stijlen. In het weekend douche ik vaak in de ochtenden, dus dan gebruik ik de producten meer. En dan kom ik helemaal goed voor de dag, haha.

Ik denk dat ik maar eens wat vaker meer aandacht ga besteden aan mijn haar hierdoor. Het blijft wel langer mooi zitten. En dat is altijd fijn!

Welke producten gebruik jij vaak voor je haar?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *