Nanolash wimperserum: mooie lange wimpers

Hoi! Mijn favoriete make-up product is toch echt wel: mascara! Dit draag ik eigenlijk elke dag wel. De deur uit gaan zonder een laag mascara: now way! Van nature mooie wimpers is zeker erg fijn. Je kunt tegenwoordig op allerlei manieren je wimpers langer maken: wimperextentions bijvoorbeeld. Maar wist je dat er ook een handig serum is die je wimpers versterken en langer maken. Ik vertel je meer over Nanolash wimperserum.

 

Nanolash wimperserum

Nanolash wimperserum is een serum om je wimpers langer te maken en te verstevigen. Nu zul je wel denken: weer zo’n serum op de markt. Wat gebeurd er als ik dit aanbreng? Welke bijwerkingen kent dit middel?  En is het wel veilig?

Yes it is! Nanolash is door oogartsen getest en klinisch bewezen. Geen gedoe dus. Plus: de formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en biedt een volledige bescherming.

Hoe werkt het?

Je brengt het wimperserum eigenlijk net aan als je mascara/ eyeliner aanbrengt. Zorg voor het aanbrengen van het serum dat je huis make-up en oogcrème vrij is. Dan breng je het serum aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je met een eyeliner zou doen. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en zo worden de verstevigde wimper componenten geactiveerd.

Serum componenten dringen door de huid diep in de wimper wortels waar ze hun werk gaan doen. Gevoede haarzakjes produceren: sterke, dikke en super lange wimpers in een periode van 30 dagen. Het Nanolash wimperserum maakt de wimpers ook donkerder en voorziet ze van een beschermende laag. Hierdoor vallen je wimpers minder snel uit.

Het Nanolash wimperserum moet je zeker 30 dagen en elke dag gebruiken. Na ongeveer 10 dagen wordt de groei van je wimpers gestimuleerd en daarna maakt het de wimpers langer, dikker en donkerder. Na ongeveer 15 dagen geneest en versterkt het serum het effect en vervolgens wordt de huid rondom de ogen en wimpers geconditioneerd.

Lange sterke wimpers

Echt een handig serum om een mooie open blik te creëren. Niet elke ochtend 10 lagen mascara meer aanbrengen. Nee joh: je kunt eigenlijk zo de deur uitstappen. Wil je toch nog wat mascara aanbrengen. Dan ben je vaak met een laagje alweer klaar. Je wimpers zijn immers al lang en donkerder. Super chill!

Je kunt het serum makkelijk online bestellen en gelijk aan de slag. Na 30 dagen heb je dus mooie Bambi ogen. Een handig serum voor mensen die niet zo donkere wimpers hebben en die van nature niet zo lang zijn. Zo help je je wimpers een handje.

Mijn wimpers zijn van nature al best lang en donker. Met mascara versterk ik dit vaak. Maar met dit serum zou zo veel mascara aanbrengen verleden tijd zijn. Scheelt in de ochtend toch weer tijd, haha.

 

Zou jij gaan voor super lange wimpers met het Nanolash wimperserum?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

5 reacties

  1. ja, die voor en na foto, beloofd veel, maar tegenwoordig kunnen ze ook goed photoshoppen 😉
    Als ik zeker wist dat het zou werken, dan graag, maar ik blijf altijd een beetje sceptisch bij dit soort producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *