Nailart cursus volgen – welke dromen heb ik nog meer? –

nailart cursus volgen

Hoi! In een eerder artikel schreef ik al hoe mij het werkleven bevalt. Eigenlijk gaat dat helemaal goed. Het invallen als juf vind ik leuk, maar ook het werken in de kledingwinkel bevalt heel goed. Naast dit werk, heb ik natuurlijk nog een soort van baantje: mijn blog. Toch zie ik het meer als hobby. Ik zou graag cursussen in het schrijven of bloggen willen volgen. Of een nailart cursus volgen,  lijkt mij ook leuk. In dit artikel vertel ik je welke cursussen of workshops ik wel graag nog zou willen volgen.

Ik heb stiekem altijd een eigen nagelstudio willen hebben. Helemaal in de tijd dat ik veel met nailart bezig was. Een cursus tot nagelstyliste lijkt mij zeker wat. Of een nailart cursus volgen. Ik vind het leuk om mensen te voorzien van verzorgde nagels of juist een mooi kunstwerk op de nagels. Nailart neem best veel tijd in beslag en ik heb er helaas niet veel tijd meer voor om het te maken. Werk, bloggen, gastredacteur voor Indebuurt Doetinchem en zo af en toe heb ik ook wel eens leuke afspraken in je vrije tijd.

nailart cursus volgen

Nailart zit er daardoor helaas niet vaak in. Maar een nailart cursus volgen volgen wil ik zeker nog wel! Of een cursus voor webredacteur, bloggen, tekstschrijver, iets in die trant, lijkt mij ook heel erg gaaf! Met schrijven wil ik namelijk ook nog meer doen. Om daar een opleiding journalistiek voor te volgen vind ik niet helemaal ideaal. Dan ben ik weer vier jaar kwijt aan studeren en een hoop geld. Hoewel ik het er wel voor over heb, haha. Maar daar zijn cursussen en internet opleidingen voor denk ik zo.

nailart cursus volgen

En vaak zijn deze ideaal te combineren met je baan. Of wanneer je één dag in de week er vrij voor neemt, moet dat ook wel lukken. Zo zijn er wel meer beauty & welness opleidingen die mij leuk lijken. Manicure behandelingen of schoonheidsspecialiste lijkt mij ook wel wat. Of kapper lijkt mij ook nog wel gaaf. Via NHA zijn er talloze opleidingen te vinden op dit gebied. Zelfs staan er cursussen voor het openen van een eigen nagelstudio. Dat is handig!

Tja genoeg ambities voor mij dus. Kan ook wel lastig zijn…. Te veel keuze dan weet je ook niet meer wat je wilt. Toch zou ik een eigen nagelstudio wel heel gaaf vinden! Nu doe ik vaak de nagels van mijn moeder, haha. Wie weet straks voor meer mensen! Of ik ga als freelance tekstschrijfster aan de gang. Zo veel leuke dromen. Eerst maar eens even werken als invaljuf en verkoopster in een winkel. Kan ik geld sparen voor één van deze cursussen. Of er komt wat anders op mijn pad: je weet het maar nooit!

nailart cursus volgen

Zou jij graag een cursus of opleiding tot een bepaald beroep willen volgen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Leuk hoor, nailarts! Knap als je zoiets kan.
    Ik ben momenteel bezig met een cursus kinderverhalen schrijven. Ik zou namelijk heel graag, naast lesgeven – ik ben ook juf -, mijn eigen kinderboek willen uitgeven en mijzelf ‘schrijver’ willen noemen. Dreams!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *