Naar de drogisterij in Duitsland – shoplog DM & Muller-

shoplog DM & Muller

Hoi! Vorige week ben ik met mijn ouders naar Duitsland geweest. Naar de stad: Bocholt. Voor ons ongeveer een half uurtje rijden. Niet super ver dus. Mijn ouders zijn daar heen gegaan om vitamine spullen en sportdrankjes enzo te halen. Dat is daar goedkoper. Maar ook de meeste spullen in een drogisterij zijn goedkoper. Ik kon het ook niet laten en heb het één en ander ook gekocht. Dit  zie je in deze shoplog DM & Muller.

Drogisterijen

We zijn naar twee verschillende drogisterijen daar geweest: Müller & DM. Die laatste is zeker een bekende. De douche spullen, parfums en andere verzoringsproducten zijn gewoon veel goedkoper in Duitsland. Echt super fijn! De make-up vond ik een beetje tegenvallen. Daar heb ik niet echt iets van meegenomen. De prijzen van Essie en Catrice zijn wel ongeveer hetzelfde als hier en op dat moment had ik ook niet echt wat nodig.

Wel zag ik andere items die ik graag wilde hebben/proberen. Ik zal je deze laten zien in de shoplog DM & Muller! Wat ik in welke drogisterij heb gekocht weet ik niet precies meer, haha. Wel zet ik de prijzen erbij, zodat je kan vergelijken hoe duur het in Nederland is.

Shoplog DM & Muller


Misschien niet meteen een beautyproduct, maar bij de DM zagen we dit soort zaden liggen. Ik doe deze in de ochtend altijd door mijn Griekse Yoghurt heen. Voor € 1,65 wilde ik deze wel eens proberen.

shoplog DM & Muller
Dan zijn mijn moeder en ik helemaal los gegaan bij de douchegels, haha. In Nederland is Dove best een duur merk. We hebben er dan ook niet vaak een douchegel van. De linker douchegel is met komkommer, lekker fris dachten wij zo en kostte € 1,35. De andere is meer zo’n doucheschuim variant. Blauwe bessen klinkt ook wel erg goed en voor €2,45 gaan we die eens proberen!

shoplog DM & Muller
En dan het bekende (ik denk huismerk) van de DM: Balea. Daar kochten we ook een douchegel van voor maar € 0,55 ! Dat is toch helemaal niks. En de douchegel ruikt mierzoet joh. Mmhh lekker! En voor €1,95 wilde ik ook wel eens een bodycrème van dat merk proberen. In deze pot zit 500 ml aan bodycrème met een geur van vanille. Ben er erg benieuwd naar!


Ook de Nivea is daar een stuk goedkoper. Mijn geliefde oogremover van Nivea is bijna op. Ik nam twee nieuwe mee voor € 2,85. In Nederland betaal je zeker meer dan 4 euro voor zo’n flesje. En ook mijn gezichtscrème is daar een stuk goedkoper. Voor de Natural Balance dagcrème heb ik € 3,95 betaald. In Nederland ben je wel rond de 10 kwijt. Goeie deal dus.

shoplog DM & Muller
Ik ben ook zo een Labello fan! Als ik in Duitsland ben ga ik altijd op zoek naar de Meloen variant. In Nederland is deze niet altijd te vinden. Ik had mazzel! Hij was er! Daarnaast hing ook nog een variant met Mango. Die wil ik ook wel eens proberen. We gaan de herfst in, maar ik hou de zomergeuren lekker op mijn lippen, haha. Ohja en voor een prijsje van € 1,95 is het zeker leuk.


En dan mijn laatste aankoop: een parfum van Christina Aguilera. De parfums zijn namelijk ook best leuk geprijsd daar. Het enige nadeel is: het zijn vaak eau de toilets. Die geuren vervagen snel en dat vind ik jammer. Dit is wel een eau de parfum! Het is een 15 ml liter flesje en kost € 8,65! Totaal niet duur dus voor een echt goeie parfum. De parfum ruikt wat zoetig, maar vooral lekker fris. Love it!

En dat zijn alle aankopen dan weer. Ik heb mij op zich in weten te houden, haha. Maar het scheelt ook dat Bocholt niet ver rijden is en we zo nog eens kunnen gaan. Is ook gevaarlijk….. Voor nu kan ik even goed vooruit met alles.

Ben je benieuwd naar een review of iets van één van de producten, laat een reactie achter! Dan kan ik altijd een leuk review artikel maken, als daar interesse voor is!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

14 reacties

  1. De DM, geweldig. Ik heb een sta-caravan in Duitsland, maar helaas geen DM daar in de buurt. Daar moet ik toch wel weer een uurtje voor rijden. Maar als we dat doen, INSLAAN !! Mijn shampoo en crèmespoeling (John Frieda) kost daar gewoon de helft minder.

    Je brengt me op een idee voor als ik weer eens ga inkopen.

  2. DM is een paradijs voor cosmetica budget lovers. Waar ik zelf altijd wel moeite mee heb zijn al die plastic verpakkingen. Het zou nog goedkoper en milieuvriendelijker kunnen als er bijvoorbeeld met navulverpakkingen o.i.d. gewerkt zou worden.

  3. Oooh ik hou van shoppen in Duitsland! In april was ik een weekje in Berlijn, heb heerlijk wat dingetjes meegenomen voor thuis. Helaas was ik met het vliegtuig, dus ik kon niet al te veel meenemen, maar het is zo fijn dat het daar een stuk goedkoper is!

  4. Ik leef onder een steen geloof ik. Ik had er niet eerder van gehoord. In ieder geval niet dat het allemaal zo anders van prijs is. En het zijn echt allemaal dezelfde producten (geen B-keuze of iets dergelijks?). Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk vrij weinig nodig heb, omdat ik inmiddels best veel verzorgingsartikelen toegezonden krijg. Lijkt mij wel heel leuk om eens doorheen te lopen (en dan waarschijnlijk toch teveel aan te schaffen, hahaha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *