MyGreenstick reinigend masker: mijn ervaring

Hoi! Vandaag een review over de MyGreenstick. Een masker in een stick vorm om thuis te gebruiken. Hoe bevalt dit masker? Ik testte het uit en in dit artikel lees je er alles over. My Greenstick reinigend masker review.

MyGreenstick reinigend masker

MyGreenstick is een reinigend gezichtsmasker. Het verwijderd vuil, gifstoffen en olie. Daarnaast zorgt het voor  een gladde en zachte huid. Ook verzacht het de huid en hydrateert deze. Het masker bevat ingrediënten die uitdroging van de huid voorkomen.

Het is geschikt voor de normale tot vette huid en de droge tot normale huid. Mijn voorhoofd, kin en neus is vettig. Aanbevolen voor mij om juist het masker op die plekken aan te brengen. Dit ongeveer twee tot drie keer per week. Ook op plekken van acne, mee-eters en pigmentatie is dit masker te gebruiken.

Na ongeveer drie weken zou je resultaat moeten merken en zouden mee-eters verminderd moeten zijn en acne ook. Ook roodheid in je gezicht verzacht en je poriën zijn minder zichtbaar. Dit klinkt super goed!

MyGreenstick

Testen

Tijd om het masker te gebruiken. Dit gaat echt super makkelijk. De stick lijkt in eerste instantie op een deoroller, hihi. Eigenlijk werkt het zo ook een beetje. Je rolt de stick over je gezicht waar je het masker wilt hebben. Wel oppassen met je ogen. Het aanbrengen gaat erg makkelijk. De stick rolt makkelijk over mijn gezicht.

MyGreenstick

Het masker ruikt overigens echt super lekker! Een frisse geur en het doet mij een beetje denken aan vakantie op de een of andere manier. Na ongeveer 15 minuutjes kan ik het masker eraf halen. Deze is op sommige stukken een stuk harder geworden. Met lauw water haal ik het masker eraf. Dit gaat gemakkelijk. Mijn huid voelt daarna een beetje droog aan maar wel zacht. Ik smeer daarna nog mijn dagcrème op. Dit wordt ook aanbevolen om na die tijd een crème op te doen.

Het masker is 100% vegan en cruelty-free. Het is gemaakt van de meest effectieve ingrediënten die alleen te vinden zijn in Korea:  Kaolin klei, verwijdert het talg dat puistjes & mee-eters veroorzaakt. Mandelic acid, maakt bultjes en harde structuren glad. Groene thee, verzacht roodheid en kalmeert. Matcha, verheldert & egaliseert.

Resultaat

Na elke keer het masker gebruikt te hebben, voelt mijn huid fijn en zacht aan. Mijn rode vlekjes zijn stukken minder na drie weken gebruik. Ik heb minder puistjes en mijn poriën zijn inderdaad iets minder zichtbaar. Echt ideaal!

MyGreenstick is een fijn reinigend masker en werkt echt goed. Makkelijk aan te brengen en het resultaat is fijn. Zeker een aanrader. Met het masker op voel je ook gelijk de rust over je gezicht. Heerlijk voor een ‘relax me-time’ momentje.

Ken jij de MyGreenstick al?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *