Mijn parfum stash – en bodymists-

mijn parfum stash

Hoi! In deze video laat ik jullie mijn parfum stash zien! Ik heb in de loop van de tijd aardig wat parfums verzameld. In deze video laat ik deze allemaal zien en probeer ik de geur te omschrijven. Is niet altijd even makkelijk, haha. Ook laat ik mijn body mists zien. Veel kijk plezier!

Mijn parfum stash dus. Oké en mijn body mists stash. Ik heb best veel parfums, maar dat komt omdat ik niet pas een nieuwe koop als er eentje op is. Nee, ik wissel graag af met geuren, dus vandaar dat ik aardig wat luchtjes heb.

Het zijn dan ook geen dure parfums en vaak ook wat kleinere flesjes. Puur gewoon omdat ik dus graag afwissel van geuren. Na twee dagen heb ik het idee dat een geur vervaagt. Daarom spuit ik om de dag graag een ander luchtje op. De ene dag ga ik voor een Bruno Banani luchtje en de andere dag voor Tommy Hilfiger.

En de andere merken parfum verklap ik lekker nog niet. Die zie je in de video! Veel kijk plezier.

Mijn parfum stash

Vond je deze video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal. Zo mis je geen enkele video.

Het is wel duidelijk dat ik een groot fan ben van zoete en frisse luchtjes. Ik ben daarin niet zo merk gevoelig. Hoe duurder de parfum, hoe beter het luchtje blijft hangen. Dat is wel zo merk ik. Maar ja: ik wissel graag van luchtjes af, dus hele dure parfum koop ik niet snel. Tenzij ik een cadeaubon heb, haha.

De body mists gebruik ik echt meer in de zomer. Vooral de kleine van Bath and Bodyworks heb ik veel gedragen afgelopen zomer. Maar eens kijken of ik nog zo’n heerlijk zomerse body mist kan scoren.

Welke parfum draag jij graag? Of wat voor soort geuren heb jij veel? Laat een reactie achter! 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *