Mijn make-up bakje uitzoeken

make-up bakje uitzoeken

Hoi! Mijn make-up bakje uitzoeken, dat was wel eens even nodig zeg. Op de badkamer heb ik namelijk een bakje in de kast staan waar ik al mijn make-up in bewaar. Ook zitten daar andere verzorgingsproducten in. Nou moet je niet denken dat het een super grote mand is die uitpuilt met producten. Toch zitten er aardig wat producten in het bakje en die ga ik uitzoeken.

Mijn make-up bakje uitzoeken was wel nodig zeg. Ik heb een hoop items in het bakje zitten die ik niet gebruik of waarvan ik niet eens wist dat ik deze had (erug!). In de video leg ik je ook uit hoe dat komt. Ook komen er een aantal producten aan bod die niet in het mandje zitten. Past niet, is niet handig en gebruik ik amper. Deze producten liggen ernaast. Ook niet echt ideaal. Ik kan je alvast vertellen dat deze producten een andere plek hebben gekregen, haha.

Maar laten we eerst maar eens kijken naar de video waarin ik mijn make-up bakje ga uitzoeken. Ik verbaas mijzelf er telkens over wat er allemaal in zit en dat lever heerlijk commentaar op!

Mijn make-up bakje uitzoeken

En? Vond je de video leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren mijn op YouTube kanaal! Mocht je mij volgen op Instagram en denken hé: daar is die video weer. Dat klopt, ik ben ook bezig met Instagram tv en daar komen mijn video’s ook online.

Ik ben erg blij met mijn opgeruimde bakje en er zitten nu alleen maar items in die ik gebruik. Dat is wel zo handig. Al die andere spulletjes die ik heb weggegooid waren niet meer goed, gebruik ik nooit en waren plakkerig. Blegh. Weg ermee. Nu heb ik een opgeruimd bakje en dat is veel makkelijker!

Heb jij ook een make-up bakje en zoek jij deze wel eens uit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *