Microdermabrasie behandeling – bij Arioque Esthétique

Hoi! Vandaag een artikel en video over een microdermabrasie behandeling. Een wat? Juist, ik had hier ook nog nooit van gehoord. Maar nu weet ik er alles van! Het is namelijk een huidverbetering behandeling. In dit artikel zie je hoe de behandelingen werken en wat het resultaat is. Heb ik door de microdermabrasie behandeling een baby huidje?

Ik heb al eens eerder een behandeling voor mijn huid gehad. Bij Arioque Esthétique in Doetinchem. Dat was toen een diepte reiniging waarbij mijn poriën goed werden gereinigd en onzuiverheden weg werden gehaald. In deze vorige post lees je daar meer over en over Arioque en zijn praktijk.

Maar nu gaan we dus verder met mijn baby huidje. Ik ga namelijk vier microdermabrasie behandelingen krijgen. Ook dit is een behandeling voor de verbetering van je huid. Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen en de bovenste huidlaag verwijderd door een diamant peeling.

microdermabrasie behandeling

Arioque gaat als het ware met een soort vijl over mijn huid heen en zo worden de dode huidcellen en alles wat er niet hoort verwijderd. Het doet geen pijn! Je voelt wel dat er een soort licht schuurpapiertje over je huid heen gaat. Daarna is de huid vaak wat rood en kan deze gevoelig zijn. Het prikte ook een beetje.

Maar na de twee behandeling is dit al veel minder. Ik onderga namelijk vier behandelingen. Dit is aangepast aan mijn huid, op hoe deze reageert. En verder zou ik zeggen: kijk lekker naar de video en zie hoe het allemaal gaat!

Micordermabrasie behandeling

En? Lijkt je deze behandeling ook wat? Ik ben zeker fan en mijn huid ziet er een stuk mooier en glanzender uit. Mijn grove poriën zijn echt minder zichtbaar. Heel erg fijn! Tja, door het Coronavirus is de video even wat uitgesteld, maar het resultaat is er niet minder om.

microdermabrasie behandeling
Nog een duidelijk voor en na foto.

Ben jij ook benieuwd geworden naar deze behandeling of een andere behandeling bij Arioque? Ik mag je een kortingscode geven voor een behandeling. Met de code: Girls-Things krijg je 20 % korting op een behandeling bij Arioque. Vermeld deze code bij hem en je krijgt je korting! (niet geldig in combinatie’s met andere acties)

Zou jij graag een Microdermabrasie behandeling doen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *