Make-up van haarspullen.nl review

Hoi! Een vrouw kan nooit genoeg make-up hebben toch?! Ik heb een nieuwe favoriete mascara ontdekt hoor. De deur uit zonder mascara, no way! Haha. Herkenbaar? In deze post review ik wat nieuwe make-up producten van haarspullen.nl. En zo kan ik met een nieuwe look de deur uit.

Make-up van haarspullen.nl

Mijn make-up routine is niet super uitgebreid. Zeker niet als ik naar mijn werk ga. Mijn slaap is mij heilig, haha. Om eerder op te staan voor een hele make-up routine, dat zou ik niet heel erg snel doen. Maar wanneer ik vrij heb of een avondje weg ga, dan besteed ik zeker meer aandacht aan mijn make-up. Ik heb nu wat nieuwe make-up van haarspullen.nl. Mijn make-up look kan hierdoor wat uitgebreider worden. En ook op de dagen dat ik naar mijn werk ga, haha. Met deze items heb ik binnen no time een mooie look gecreëerd.

Mascara

Zoals ik zei: ik ga de deur niet uit zonder mascara. En oogpotlood. Maar vooral: mascara! Dat is wel mijn favoriete product. En nu heb ik een hele fijne mascara ontdekt van L’Oréal Paris. De Volume Million Lashes mascara in een waterproof variant. Deze mascara laten mijn wimpers super lang lijken en geven ze een mooie zwarte look. De mascara doet goed zijn werk en het borsteltje is heel fijn. Deze spreidt mijn wimpers erg mooi. Yes, blij mee! Ik heb er voor de zekerheid maar twee genomen. Nieuwe favo mascara. Dat is handig om meerdere van te hebben.

Concealer

Deze meid krijgt langzaam ook wat last van donkere wallen onder de ogen. Niet heel opvallend maar ik zie ze toch…. Nu heb ik een fijne concealer van Maybelline in beslag genomen. Eens kijken of dit de wallen wat verminderd. Dat doet deze concealer heel goed kan ik je melden. Ook andere plekjes op mijn huid kunnen gecoverd worden. Heel erg fijn moet ik zeggen. Wel poeder ik de boel af met een matte Instafix poeder van Essence. Dan komt de concealer beter uit. Anders zie je deze nog zo zitten.

Highlighter

Als we het toch over poeder hebben. Ik draag af en toe wel eens een blush. Wanneer ik denk: goh, wat ziet dit arme kind bleek. Dan pak ik een blush van Essence erbij. Nu heb ik ook een mooie highlighter om daarbij te dragen. Of alleen de highlighter natuurlijk. De Sunkissed Moonlight Glow highlighter wel te verstaan. Deze geeft een mooie subtiele glans aan mijn koppie. Misschien zal ik deze niet dagelijks gebruiken maar voor een feestje of avondje uit is deze fantastisch.

Lipgloss

make-up van haarspullen.nl

En dan door naar het laatste product in deze lijst van de make-up van haarspullen.nl. Een Super Stay Matte Ink lipgloss van Maybelline. Ook dit product zal ik eerder gebruiken voor een feestje. Deze lipgloss heeft een lief roze kleurtje wat super lang blijft zitten. Na het eten/drinken zit de lipgloss nog perfect. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de lipgloss een matte finish. Erg mooi. Eens wat anders dan al het glimmende wat ik al heb.

make-up van haarspullen.nl

Deze meid kan weer fris en fruitig de deur uit met deze nieuwe make-up van haarspullen.nl. Helemaal leuk! Mijn look is vaak mascara, oogpotlood, Labello en soms wat blush. Met deze producten kan ik dat mooi uitbreiden. Love it!

Welk make-up product draag jij vaak?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *