Los Angeles shoplog: Beauty & Food: Bath and Body Works & Target

Los Angeles shoplog

Hoi!  Daar is dan de tweede Los Angeles shoplog! In de vorige shoplog kon je de fashion aankopen al zien die Rianne (mijn schoonzusje) en ik gedaan hebben in Amerika. In deze video laten we onze beauty items en food items zien. En dingen die we niet in een categorie konden plaatsen, haha. Het shoppen in beauty winkels is super gaaf daar. Zo veel mooie producten. En natuurlijk kun je een bezoekje de Target ook niet overslaan. Een super grote supermarkt met veel lekker eten! Bekijk onze aankopen in deze Los Angeles shoplog.

Ben je trouwens benieuwd hoe wij het gehad hebben in Los Angeles en wat ik allemaal gedaan heb in die week vakantie daar? Dan zou ik zeker DEZE blogpost even lezen of kijk mijn LOS ANGELES VLOG! Het was namelijk een fantastische week! We hebben in die week super veel gekocht samen. Daarom hebben we besloten om de shoplogs dus op te delen in twee video’s. De vorige video bevat fashion en deze video beauty & food.

Bij de Bath and Body Works zijn we zeker goed geslaagd en daar waren ook leuke aanbiedingen. En bij de Target hebben we ingeslagen. Veel Oreo’s, M&M’s en andere koekjes en snoepjes. In de video kondig ik aan dat er geen video komt waarin we het eten gaan proeven. Daar heb ik namelijk al eens een video over gemaakt, toen Rianne één keer in Amerika is geweest en allemaal lekkers had meegenomen. Maar we hadden nu wel een bijzonder smaak Oreo waar we erg nieuwsgierig naar waren…. Die zijn we toch maar gaan proeven! Een bijzonder koekje kan ik zeggen. En ik laat jullie mijn ‘pronkstuk’ van de vakantie aankopen zien, haha. Bekijk dat allemaal maar in de Los Angeles shoplog.

Los Angeles shoplog : Beauty & Food

Zo, dat waren dan al onze aankopen. Portemonnee leeg, dus weer sparen, haha. Nee grapje dat valt wel mee. Door de goede aanbiedingen daar is het leuk shoppen. Maar natuurlijk willen we graag nog eens terug, dus daar gaan we voor sparen. Met het mooie zomerweer ga ik zeker mijn ‘pronkstuk’ de unicorn testen! Daar komt een video van online. De check: is ie lek of niet. En hoe groot is de unicorn?! Dat wil ik natuurlijk graag weten. Voor nu ga ik lekker mijn Oreo’s opeten haha. Bedankt voor het kijken en vergeet geen duimpje omhoog te doen!

Wat vind jij van deze aankopen? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *