Lashlift voor mijn wimpers door Wimperextensions Zutphen

lashlift

Hoi! Ik heb laatst iets gedaan, wat ik misschien niet zo snel zou. Ik heb een lashlift voor mijn wimpers laten doen. Wat dit precies inhoud en hoe dat allemaal gaat vertel ik je graag! Laten we zeggen dat ik er niet tegen kan als iemand aan mijn voeten zit (een pedicure, mij niet gezien!). Maar gefriemel aan mijn ogen vind ik ook niet echt wat. Ik ga al bijna huilen wanneer ik zie dat mijn moeder haar lenzen in doet. Maar ik wilde toch graag wel eens van die mooie en lange wimpers door middel van een lashlift. En daar ging ik dan naar Wimperextensions Zutphen toe…

Nu is natuurlijk de vraag? Viel het mee Merle? Ja, heel erg eigenlijk! Ik lag er best relaxt bij moet ik zeggen en het gepriegel aan mijn ogen viel best mee. Je ligt eigenlijk de hele tijd met de ogen dicht, haha. Dat is prima te doen. Ik heb de lashlift bij Wimperextenstions Zutphen laten doen. Voor mij een half uurtje rijden en ik was er al. Susanne is de eigenaresse van Wimperextenions Zutphen en haar salon is in huis. Echt heel erg leuk en gezellig.

Nou is natuurlijk voor de groentjes onder ons (ik behoorde daar ook eerst bij, haha) de vraag: Wat is een lashlift? Dit zorgt ervoor dat je wimpers op een natuurlijke manier een krul krijgen en hierdoor langer lijken. Het zorgt voor meer volume en dat je wimpers omhoog komen te staan. Dit blijft 6 tot 8 weken zitten. Super handig dit. Dan heb je geen mascara nodig om je wimpers langer te maken. Door middel van het verven van je wimpers komt de lashlift tot zijn recht.

De behandeling viel erg mee en heeft denk ik iets van 30 minuten heeft geduurd. Viel heel erg mee en Susanne kletst gezellig met je tijdens het verven van je wimpers. Mijn wenkbrauwen zijn tussendoor ook nog gedaan. Deze zijn gewaxt in een mooie vorm. Want naast een behandeling voor je wimpers kun je hier ook terecht voor je wenkbrauwen en je nagels (Susanne zet ook gellac).

En dan zijn jullie nu vast wel benieuwd naar het resultaat! Dit zijn mijn wimpers before. Helemaal zonder mascara en oogpotlood. Dat draag ik namelijk vaak.

lashlift

lashlift

En dit is na de lashlift. 24 uur na het zetten, mag je geen make-up dragen . Deze foto’s zijn een paar uur na de behandeling genomen.

lashlift

lashlift

Wat een gaaf effect hè?! Het lijkt net of ik mijn wimpers opgemaakt heb met mascara. Maar dat is niet zo, haha. Mijn wimpers zijn echt een stuk langer en hebben meer volume. Ik vind het echt zo tof! De aankomende weken heb ik geen mascara meer nodig.

Maar natuurlijk missen mijn onderste wimpers wel wat mascara en ook mis ik mijn oogpotlood. Na één dag mocht dat ook weer op mijn ogen, haha. Maar als ik eerlijk ben heb ik maar een beetje mascara aangebracht op mijn onderste wimpers en heel licht wat oogpotlood. Een wat natuurlijke look. Ik vind dat ook wel wat!

lashlift

lashlift

Je kunt goed zien dat mijn bovenste wimpers meer uit elkaar zijn gaan staan en ze echt omhoog staan. Ik ben er echt heel blij mee! Het geeft een natuurlijk uitstraling, maar toch ‘knallen’ mijn ogen nog.

lashlift

En ik heb nog wat leuks voor jullie! Wil jij namelijk ook een lashlift in combi met wenkbrauw behandeling met wax epileren en verven ( dit is de behandeling van €35,-) ? Dat zou helemaal leuk zijn met deze kortingscode. Je krijgt met deze kortingscode: BLOGGER , 20 % korting op de behandeling bij Wimperextensions Zutphen. Dat is even fijn. Het is mij zeker erg goed bevallen en ik ben heel blij met het resultaat. Over 6 à 8 weken ga ik maar weer eens langs om het bij te laten werken.

lashlift

Heb jij wel eens een lashlift gedaan?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1180

3 reacties

  1. Wat een uitkomst he!!
    Ik vind het bij jou eerlijk gezegd niet super netjes gedaan, zo van dichtbij gezien, wat onregelmatig. Maar dat is alleen van heel dichtbij.
    Zelf heb ik het eens laten doen, maar vond het resultaat niet goed, er zat bijna geen lift in. Nu doe ik het zelf 🙂 Daar gruwen de schoonheidsspecialisten natuurlijk van, maar het gaat tot nu toe goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *