Kruidvat shoplog – dé corona shoplog-

Kruidvat shoplog

Hoi! Ik heb een kleine shoplog voor jullie: een Kruidvat shoplog. In deze tijd zit lekker shoppen er niet in. Een uitje naar de supermarkt of drogisterij en that’s it.  We moeten hier even doorheen (ik snap het heel goed!) en dan kunnen we weer shopdagjes plannen. Maar een geduld nog… In deze Kruidvat shoplog laat ik zien wat ik heb gekocht daar en ook nog wat items bij Die Grenze.

In deze tijd is online shoppen natuurlijk veel beter. Thijs en ik laten onze boodschappen ook brengen, zodat we niet naar de supermarkt hoeven. Maar soms vergeet je wat en dan moet je toch even. Een kort bezoekje dan.

Zo bracht ik ook een kort bezoekje aan Die Grenze en de Kruidvat. Dit gaat net wat makkelijker dan online bestellen. Samen met mijn moeder ging ik hier op een rustig moment van de dag heen. Een paar dingen moesten we hebben (zoals vitamine tabletten). Maar ja: als je er dan toch bent…. Dan neem je ook wat andere dingen mee.

Kruidvat shoplog


Waar we voor gingen: vitamine’s, Ik slik wat extra C en E . Eigelijk nog wel meer, maar deze waren op. Daarnaast slik ik ook D in de winter. Bij mijn ouders stond alleen een vitamine D voor 50 plussers (sorry pa en ma, maar dat ben ik nog niet). Ik haalde dus een ‘gewone’ D vitamine.


Mijn Labello raakt ook een beetje op. Er was een actie op de Labello producten: 2e voor 1 euro. Dan halen we natuurlijk twee lekkere geuren. De Peach variant en een Cherry variant. Met dit koude weer heb ik zo snel droge lippen. Kan ik weer lekker smeren. En ik liep langs het Essence schap en ineens dacht ik: mijn mail corrector pen is bijna op. Nieuwe halen! Die van de Essence is niet zo duur en werk prima.

Kruidvat shoplog
Dan haalde ik gelijk nieuwe deodorant. Mijn Dove stick is bijna op en ik haalde een nieuwe. Deze werkt echt zo fijn vind ik. Bij Die Grenze zag ik ook een roller van Dove met de welbekende komkommer geur. Die wil ik ook wel eens proberen.

Meer Die Grenze

Kruidvat shoplog
Bij Die Grenze zie je altijd dingen voor goedkope prijsjes liggen dan denk je: ach, laat ik het maar meenemen, komt altijd van pas. Zo ook Nivea reinigingsdoekjes. Degene die ik heb zijn bijna op en dit soort doekjes zijn altijd handig. Helemaal voor 90 cent volgens mij. En de Nivea dagcrème zag ik ook staan voor maar 6 euro. Mijn andere raakt vast een keer op, haha. Heb ik vast een nieuwe op voorraad.

Dat was dan de Kruidvat shoplog en ook een beetje Die Grenze. Ik kan weer vol vitamine’s en fris de lockdown verder in, haha. Niet al deze items heb ik direct nodig, maar een voorraad is handig. Stel je voor…. straks kunnen we helemaal nergens meer heen. Nee zo erg zal het nooit worden. Ik hoop dat we snel weer een beetje naar normaal kunnen. We moeten het nog maar even afwachten….

Wat heb jij voor het laatst ‘geshopt’ ?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *