Get ready with me for work – make-up look voor werk

get ready with me for work

Hoi! Ik heb een get ready with me for work video! Oftewel een video waarin ik laat zien hoe ik mij klaar maar voor mijn werk. Een dag werken in de winkel bedoel ik dan. Je bent natuurlijk een beetje het visitekaartje van de winkel, dus moet je er wel een beetje leuk uit zien vind ik. In deze video laat ik zien hoe ik mij opmaak en wat ik nog meer doe voordat ik naar mijn werk ga.

Get ready with me for work. Nou, dat is een hele opgave hoor. Nee grapje! Dat valt wel mee. Ik heb eigenlijk een beetje een vast ritueeltje in de ochtend wat ik allemaal doen dan. Dat laat ik je zien in de video! Ik laat je ook zien hoe ik mij opmaak en welke producten ik daarvoor allemaal gebruik. Meer zeg ik lekker niet en ik zou zeggen: kijk maar!

Get ready with me for work

Geen hele spannende make-up look hè?! Dat past ook niet echt bij mij. Ik vind een naturel look veel mooier. Wel wat subtiele blush en lange wimpers. Dat is mijn make-up look voor in de winkel. Als ik vaak een dag gewoon thuis ben, maak ik vaak alleen mijn ogen op en laat ik de CC cream en blush vaak weg. Als ik wat meer wil uitpakken dan pak ik die spullen er wel bij. Voor een verjaardag of avondje uit bijvoorbeeld.

Mijn volgorde van opmaken zal ook vast bijzonder wezen, haha. Eerst mijn ogen en dan gezicht. Geen idee waarom ik dat zo doe. Is ooit eens ontstaan denk ik, haha. Vergeet geen duimpje omhoog te doen bij deze video!

En ik ben ook wel benieuwd naar jouw dagelijkse make-up look. Wat draag jij dan vaak? Laat een reactie achter! 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *