Etos Beautybox – zomerse producten!

Etos Beautybox

Hoi! Ik was laatst bij de Etos en bij de kassa kregen mijn moeder en ik te horen dat we genoeg punten hadden gespaard. We konden kiezen uit korting op Etos producten of een Etos Beautybox. En dat laatste klonk wel erg leuk vonden wij. De man achter de kassa liet zien wat er zoal in de Etos Beautybox zat. En dat waren leuke producten voor de zomer. In dit artikel laat ik jullie die producten zien. Een kijkje in de Etos Beautybox. Mocht jij namelijk ook toevallig aardig wat punten gespaard hebben bij de Etos….

Etos Beautybox

Etos Beautybox

Ik vind het wel een grappig idee van de Etos: de Etos Beautybox. En zeker nu de zomervakantie eraan komt, zitten daar wel handige producten voor in. De box heeft ongeveer een waarde van 40 euro. Wat op zich best veel is. En er zit een boekje bij welke producten er allemaal inzitten met een uitleg over de producten. Ik zal je laten zien welke producten er allemaal inzitten!

Fa Shower Cream & Yoghurt & Care Blueberry

Etos Beautybox
Van Fa dus een douchegel (250 ml) en deze heeft een waarde van €3,39 . Deze ph-huidneutrale shower cream is een combinatie van verzorging en zachte frisheid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en na die tijd voelt de huid soepel aan met een lichte geur van bosbessen. Mmhh, dat klinkt goed. En hij ruikt inderdaad heel erg lekker! Een lekkere zomerse geur. Ik denk dat deze douchegel wel mee gaat op vakantie!

Wellaflex Mega Strong Hairspray

Etos Beautybox
Dan van Wellaflex een haarspray (250 ml). Met een waarde van €3,99. Dit is Wellafle’x sterkste haarspray en zou 48 uur moeten blijven zitten. Nu gebruiken wij niet echt vaak haarspray, maar altijd handig om toch in huis te hebben. Ik vind de haarspray ook nog best lekker ruiken, haha.

Guhl kleurbehoud & verzorging spray

Etos Beautybox
Van Guhl een kleurbehoud en verzorging spray (180 ml). Ter waarde van €9,29. Deze spray met Goji-bes olie is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar of highlights. Het beschermt de kleur van het haar, geeft veerkracht en laat het haar glanzen. Een product handig voor mijn moeder en mij. Mijn moeder heeft wat kleur in haar haar en ik heb highlights. Op vakantie met de zon en het zwembadwater kan ons haar wel wat extra verzorging gebruiken dan. Handig, handig hoor!

Nivea Sun Shine Control

Etos Beautybox
Van Nivea een zonnebrand voor het gezicht (50 ml).  Kost in de winkel €13,49. Dit is een zonnebrand met SPF 50 speciaal voor het gezicht. Ideaal voor op vakantie straks. De formule geeft een langdurig en direct hydraterend en materend effect. Het heeft een licht en niet-vette textuur, zonder plakkerig gevoel. Heel erg fijn dus.

Olaz Regenerist 3- Zone Anti- Verouderingscrème

Etos Beautybox
Een Olaz Regenerist 3-Zone Anti-Verouderingscrème (15 ml). Ter waarde van €9,99. Misschien niet gelijk een product voor mij, maar (heel eerlijk) meer voor mijn moeder. Hoewel ik er vast niet vroeg genoeg mee kan beginnen, haha. Deze crème verstevigt de huid en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het helpt de huid te exfoliëren, gladmaken en revitaliseren.

Etos Nail Polish Super Chique

Etos Beautybox
En als laatste het leukste product voor mij, hihi. Een Etos nagellak: nr. 34 Super Chique ( 5 ml). Deze is ter waarde van €1,99. Dit lijkt mij echt en mooie diep rode kleur. Leuk voor op je tenen in de zomer!  De kleur en glans van deze nagellak blijven langer zitten en de lak droogt snel. Dankzij de speciale waaiervorm van het kwastje, lak je de nagel in één keer. Ik ben er benieuwd naar!

De Etos Beautybox is goed gevuld met leuke en handige producten. De box zelf vind ik er ook leuk uitzien. Ik durf je niet te zeggen hoe lang deze Etox Beautybox er nog zal zijn, maar het zou leuk zijn als deze er nog een tijdje is. En over een tijd de inhoud wisselt. Dat zou gaaf zijn. Heb je weer genoeg punten gespaard en dan kun je weer kiezen uit een andere Beautybox.

Wat vind jij van de Etos Beautybox?

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *