Essence volume hero mascara – review-

Essence volume hero mascara

Hoi! Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder mascara. Dit draag ik vrijwel altijd. Ik ben nooit echt iemand geweest die mij erg opmaakt. Wat mascara, oogpotlood en soms wat bb cream. Maar mascara is wel een must! Nou ben ik best kieskeurig als het om mascara gaat. Ik ben fan van een groot borsteltje van plastic. Ik heb niks met die borsteltjes die van haren gemaakt zijn. Die werken voor mij niet fijn. Nu kwam ik de Essence volume hero mascara tegen. Deze voldoet aan al mijn eisen, maar werkt de mascara ook fijn?


Essence Volume Hero mascara

Essence volume hero mascara

Vroeger (haha wat klinkt dat gelijk lang geleden), maar een paar jaar terug kocht ik vaak dure mascara’s van L’Oréal Paris of Maybelline New York. Ik dacht altijd dat deze beter waren en langer blijven zitten. Klopt ook wel, maar ook wat goedkopere mascara’s doen prima hun werk. Zo ben ik helemaal fan van één bepaalde waterproof mascara van Kiko. Deze kan ik helaas nergens meer vinden (en ik ben de naam van de mascara ook even vergeten… haha).

Daarna kwam ik een fijne mascara van Catrice en toen ontdekte ik een fijne van P2. Die laatste is echt geweldig! Al deze mascara’s hebben een redelijk groot borsteltje, zijn waterproof en hebben een plastic borsteltje waar de haartjes ver uit elkaar staan. Ik heb al eens een artikel online gegooid waarin je lees en ziet hoe ik mijn mascara aanbreng. Ik gebruik vaak twee mascara’s. Nu heb ik eentje uit Amerika van Covergirl die heel fijn werkt. En daarnaast ga ik dus een nieuwe gebruiken van Essence. De Essence volume hero mascara.

Essence volume hero mascara

Deze mascara heeft ook een plastic borsteltje, is waterproof (hello regenachtig Nederland, huilen en huilen van het lachen) en heeft best een grote borstel. En deze mascara kost €2,99. Niet veel dus. De mascara is al een tijdje in het assortiment, maar ik zag deze ineens liggen bij onze Kruidvat in Doetinchem. Er stond een bordje bij: Nieuw! Mmhh, volgens mij is deze mascara niet zo nieuwe…. (misschien hier in de Achterhoek wel, haha). Maar goed, is deze mascara fijn?

De mascara testen

Essence volume hero mascara
Ziet hier eerst mijn ‘kale’ ogen. Haha, ik vind het altijd toch een beetje apart zo je oog van dichtbij, maar goed..

Essence volume hero mascara
Dit is na één laag van de mascara. Al best vollere wimpers!

Essence volume hero mascara
En dit is na twee lagen en mijn onderste wimpers zijn ook meegepakt.

Essence volume hero mascara

De Essence volume hero mascara brengt heel fijn aan. Het borsteltje zorgt ervoor dat mijn wimpers gespreid worden en diep zwart worden. Daarnaast worden ze ook langer (ppff gelukkig, want daar koop je een mascara vaak hoofdzakelijk voor, haha). Ik heb wel meerdere lagen nodig voordat mijn wimpers echt langer worden. Maar de werking is erg fijn en doet het goed! Yes, happy me.

Essence volume hero mascara

Ik vind het een fijne mascara die voor drie euro prima zijn werk doet. Heel erg fijn! De mascara blijft door de dag ook mooi en goed zitten. En nog een leuk pluspunt: de verpakking! Ik vind deze een erg leuke en speelse uitstraling hebben. Een fijne mascara voor een zeer leuk prijsje denk ik zo!

Wat voor mascara vind jij erg fijn?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *