Essence nagellak: schattige lente kleurtjes

Essence nagellak

Hoi! Ik heb door een leuke actie bij de Kruidvat super veel Essence nagellak gescoord. Bij de Kruidvat kun je namelijk punten sparen. Bij iedere euro dacht ik dat je één punt krijgt. Nu stond er best veel op het pasje van mijn moeder en mij. Iets meer dan 1400 punten, wow! Door de jaren heen hebben we dit gespaard en nooit wat gedaan met die punten. Nu zag ik laatst in de Kruidvat winkel bordjes hangen waarop stond: bij 375 punten, één gratis Essence nagellak. Nou dat klinkt voor mij toch even leuk en voor ik het wist had ik 7 nieuwe Essence nagellakjes.

Essence nagellak lente kleurtjes

Even gezegd hebbende: mijn moeder vond het niet erg dat ik wat punten van de Kruidvat pas daaraan besteed heb ;). Anders doen we toch niks met die punten. Nou dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Van the gellak lijn van Essence heb ik zeven schattige kleurtjes uitgekozen. Het zijn al wat kleurtjes voor de lente! Kijk mee welke kleuren van de Essence nagellak lijn zo leuk zijn voor de lente!

Essence nr. 80 jeans on!

Essence nagellak
Laten we beginnen met een color of the year lakje! Dat klinkt toch gelijk al leuk? En inderdaad is dit een hele mooie kleur. Dit is een blauwe kleur nagellak die niet echt te beschrijven is, haha. Het is gewoon mooie blauw. Niet te licht, niet te donker.

Essence nr. 81 so what?

Essence nagellak
Dan een lakje waar ik een beetje op zoek naar was. Een soort grijze nagellak met een blauwe ondertoon. Oke, ik geef toe: dit is meer een paarse ondertoon. But I like that as well! Ik vind het echt een lieve en zachte kleur. Grijs hoeft dus niet echt saai te zijn.

Essence nr. 67 love me like you do

Essence nagellak
Dan een iets donkerder kleurtje. Een donker roze kleur die echt heel mooi is. Misschien meer een kleurtje voor nu. Het is nog niet echt lente, maar een beetje zacht winters. Daar doet deze kleur mij aan denken.

Essence nr. 83 pretty cool life

Essence nagellak
En dat geldt ook voor deze groene kleur lak. Een beetje mosgroen met mint gemengd. Ik vind dat wel een aparte kleur. Leuk leuk!

Essence nr. 104 write on my chalkboard

Essence nagellak
Dan gaan we nu door naar de wat lichter kleuren lakjes. Deze zijn echt voor het op en top lenteweer, hihi. Zoals als deze licht groene lak. De lak heeft een matte finish, wat ik op zich wel leuk vind. Een lieve groene kleur die mij aan lichtgras doet denken.

Essence nr. 24 indian summer

Essence nagellak
Een koraal kleurtje is altijd mooi! In het echt is de kleur nog iets lichter als op de foto. Maar het is echt een lief kleurtje. Hij neigt wel iets meer naar de oranje kant. Ja, zeer leuk!

Essence nr. 55 be awesome tonight!

Essence nagellak
En als laatst deze ontzettend snoeperige roze kleur. Zoet, schattig en Barbie like. In dit lakje zit dat allemaal. Ik vind dit echt super lief en mooi! Na twee lagen dekt deze lak ook goed. Dat vind ik ook wel fijn bij een lichte kleur.

Nou, dat zijn zeker leuke nieuwe aanwinsten voor mijn nagellakstash! De Essence nagellak dekt ook erg goed. Na twee lagen dekken alle lakjes prima en ze drogen ook mooi op. Na 3 dagen begonnen veel lakjes een beetje te chippen, maar voor €1,69 vind ik dat de lakjes prima werken. Of ik echt een favoriet heb? Ik denk zeker het laatste roze lakje en de eerste color off the year lak vind ik heel mooi. Ik heb nu al heel veel zin om alle lakjes te dragen!

Welke Essence nagellak is jouw favoriet voor de lente?

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Oh die lengte van je nagels! Jaloerss!

    Mooie kleurtjes, staan je ook echt weer super! Vind ze allemaal wel mooi 😀 Vooral de roze tinten 😀

    Helaas werken de lakjes niet op mijn nagels 🙁 Heb ze al een keer eerder geprobeerd 🙁

  2. Oh die 83 is erg mooi en apart. Voor die prijs kun je lekker vaak van kleur veranderen in de zomer, ik vind het zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *