Batiste Golden Rose droogshampoo review

Batiste Golden Rose droogshampoo

Hoi! Het fenomeen droogshampoo. Wat is dat toch eigenlijk een goede uitvinding! Ik was mijn haar natuurlijk niet elke dag. Tussen één wasbeurt in, gebruik ik dan ook graag droogshampoo. Hierdoor oogt mijn haar minder vettig en krijg het wat volume. En vaak ruikt het dan zo lekker. Stiekem vind ik dat altijd het fijnste van droogshampoo: de geur die mijn haar dan heeft, hihi. Batiste is zeker wel een bekend merk droogshampoo. En ze hebben nu een nieuwe droogshampoo erbij: Batiste Golden Rose droogshampoo. Zou deze geur ook lekker zijn?

Batiste Golden Rose droogshampoo

De nieuwe Batsite Golden Rose laat je haar er weer zacht, schoon en fris uitzien. Wanneer je de Batiste Golden Rose op je haarwortels sprayt absorbeer het vet,  Het is niet alleen een product om je haar te verfrissen, maar ook een stylingproduct voor extra body en structuur. De ideale oplossing om tijd te besparen.”

Batiste Golden Rose droogshampoo

Nou dat klinkt allemaal veelbelovend! Laat ik het eerst even hebben over de verpakking, want dat ziet er al heel leuk uit! Super schattig die roze kleur en leuk gedaan met al die bloemetjes. Echt een Golden Rose idee. Dan natuurlijk de geur. Een zachte en lieve geur. Een beetje vanille vermengt met een bloemachtige geur. Ik vind het lekker ruiken!

Hoe moet ik deze Batiste Golden Rose droogshampoo gebruiken?
1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30 cm van je haar houden.
2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de geur rozen en vanille.
4. Borstel je haar en style zoals je dit wilt.

Batiste Golden Rose droogshampoo

Het resultaat

Dat klinkt niet moeilijk en dat ga ik maar eens doen! Ik moet je zeggen dat de geur nog steeds het fijnst blijft, hihi. Wanneer je de droogshampoo in je haar spuit, komt de heerlijke geur je weer tegemoet. Mijn haren zien er inderdaad minder vettig uit en er komt wat meer volume in. Echt heel erg fijn! De droogshampoo masseer ik rustig in mijn haar en dit trekt gauw in. Dat vind ik heel erg fijn! De droogshampoo doet prima zijn werk. Wel jammer dat de geur niet lang in je haar blijft hangen.

Batiste Golden Rose droogshampoo

Zeker een aanrader deze Batiste Golden Rose droogshampoo. Deze ruikt lekker en doet prima zijn werk. Ik blijf droogshampoo ook echt een uitkomst vinden. Makkelijk te gebruiken, wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen of om meer volume te kweken in je haar. I love it! Stiekem kan ik niet meer zonder droogshampoo hihi. En als deze ook nog eens lekker ruikt is dat helemaal fijn!

Batiste Golden Rose droogshampoo

Gebruik jij ook graag droogshampoo?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

7 reacties

  1. Ik vind het ook prettiger om mijn haar om de dag gewoon te wassen, maar voor een droogshampoo lijkt het me wel een fijn product. Ik ruik het haast van het scherm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *