Balea bodylotion – Werkt deze voor nog geen 2 euro?!

Balea bodylotion

Hoi Een tijdje geleden ben ik met mijn ouders naar Duitsland geweest. We hebben daar vooral veel dingen in de drogisterijen gehaald. Die spulletjes zijn daar immers goedkoper. Ook kocht ik daar een Balea bodylotion. Een zeer bekend en budget merk in de DM drogisterij. Voor deze Balea bodylotion betaalde ik maar €1,95. Maar werkt deze wel voor zo’n goedkoop prijsje?

Balea bodylotion

Voor deze grote pot bodylotion heb ik dus maar €1,95 betaald. In de pot zit dan ook 500 ml bodylotion. Wow, dat is best veel en zeker goedkoop. Voor een goede bodylotion betaal je normaal gesproken het drie dubbele. Deze body lotion heeft de geur vanille en is voor de droge huid. Met de gedachte naar de winter toe leek mij dit een ideale bodylotion.

Balea bodylotion

Ik vind de verpakking er grappig uitzien. Het oogt wel een beetje goedkoop, maar wat wil je. De pot is alleen niet makkelijk mee te nemen. Hij is best groot. Maar daar heb je dan ook veel bodylotion voor. De kleur geel vind ik wel vrolijk aan de verpakking. Dat geeft een frisse uitstraling.

Smeren en reviewen

Balea bodylotion

De vanillegeur ruik je zeker erg goed. Het is een wat zoete vanille geur en ik vind hem heerlijk ruiken. De crème zelf is best dun. Ik ben gewend dat een bodylotion iets dikker is. Daarentegen smeert de crème wel fijn uit. Je hebt niet super veel nodig om in te smeren. Iets wat ik wel verwachtte. Maar hij smeert lekker en makkelijk uit.

De geur ruik je vervolgens heerlijk op je huid. De Balea bodylotion trekt op zich wel snel in. Ik smeer bodylotion altijd na het douchen. Na het insmeren kam ik mijn haar en dan is de crème al bijna ingetrokken. Best snel dus.

Na een aantal uren is de geur wel wat minder. Deze blijft dus niet super lang hangen. Mijn huid wordt er wel lekker zacht van. Voor de twee euro werkt de bodylotion best oké. Je moet er niet te veel van verwachten, maar het is een prima crèmepje. Een fijne bodylotion voor de winterse maanden.

Welke bodylotion gebruik jij graag? 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Ik heb deze body crème ook maar dan met een andere geur. Ik moet zeggen dat ik hem helemaal niet fijn vind, veel te dun en ik vind hem ook wat plakkerig met uitsmeren. Het ruikt wel lekker maar ik gebruik dan toch liever een olie of body butter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *