Amerika shoplog 2019 food & beauty

Amerika shoplog

Hoi! Daar is de tweede Amerika shoplog! In deze tweede shoplog komt veel lekkers voorbij. Rianne en ik gaan laten zien wat we allemaal voor eten daar gekocht hebben. Dat varieert van koekjes en snoepjes tot aan koffie en thee. We gaan ook wat verschillende dingen proeven! En in deze Amerika shoplog komt er ook nog wat beauty voorbij en wat andere random stuff. Kijk je gezellig mee?

In de vorige Los Angeles shoplog zag je onze fashion aankopen van de vakantie. Daar was ik meer aan het woord, omdat ik meer had. Nu zijn de rollen omgedraaid, haha. Rianne heeft op gebied van beauty en food meer gekocht. Echt leuke dingen moet ik zeggen! Ook ik heb wel het één en ander gescoord hoor.

Zo hebben we natuurlijk de Target en de Walmart geplunderd op gebied van eten. Verschillende M&M’s en Oreo’s. Helaas kan je niet alles meenemen….. Het moet natuurlijk wel in je koffer passen. Hoe ons dat is gelukt, blijft mij een raadsel, haha.

Aan het eind van deze video gaan we ook wat M&M’s proeven en Oreo koekjes. Altijd leuk een eerste indruk van Amerikaans snoep. Zeker als je eerst niet zo goed weet wat je ervan vind. Haha. Tussendoor laat Rianne ook nog wat random aankopen zien. Er zitten grappige en leuke spullen bij! Veel kijkplezier.

Amerika shoplog 2019 food & beauty

En dat was dan echt de laatste Amerika video. Zoals ik al zei: alle vlogs staan online en de shoplogs ook. Ik hoop dat je deze shoplog ook weer leuk vond. Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen! Wij kunnen de komende maanden weer vooruit met veel lekker eten, haha. Maar tja…. zoiets raakt ook een keer op. Net als de mascara en deodorant…. Moeten we toch weer terug. Wahah geintje. Dan worden het wel hele dure spullen.

Wat zou jij graag in Amerika kopen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *