Alles over een liquid facelift

Een gastartikel: Alles over een liquid facelift. 

Heb jij ook weleens dat je jezelf er ouder uit vind zien dan je daadwerkelijk bent? Dit komt natuurlijk ook doordat elke huid anders ontwikkelt en dit niet letterlijk op basis van je leeftijd gaat.

Alles over een liquid facelift

Wordt jouw huid ouder? Dan zal dat te zien zijn en worden de contouren van je gezicht minder duidelijk. Je huid wordt ook slapper. Een liquid facelift bij Betan Clinics kan dan helpen. Zo kan je volume terug in je gezicht krijgen, zonder te hoeven opereren. Je leert hier meer.

Een liquid facelift uitgelegd

Een liquid facelift is een behandeling waarmee je de huid in het gezicht minder laat verslappen. Er worden fillers en botox bij gebruikt. De huid wordt zo opgevuld. Je hebt meer volume en de lijnen van je gezicht zijn weer strakker en beter zichtbaar. Dit is bruikbaar voor het gehele gezicht, maar ook voor specifieke gedeeltes waar jij meer last hebt. Dit betekent dat het ook altijd in je budget past.

Anders dan een gewone facelift

Het is anders dan een gewone facelift omdat er geen operatie nodig is. Het is dan namelijk zo dat een stukje van de huid wordt weggesneden om het gezicht strak te trekken. Een liquid facelift onderga je zonder snijden. Daar komt ook nog eens bij dat de effecten van de behandeling direct zichtbaar zijn. Het is ook nog eens zo dat de behandeling bij BetanClinics.nl direct zichtbaar is en het resultaat er natuurlijker uitziet.

Genieten van de voordelen

Het is goed om eens naar de voordelen van de liquid facelift te kijken. Zo is het een effectieve behandeling die huidverslapping tegen kan gaan. Daarnaast houd je de natuurlijke look. Ook kan je dit doen zonder operatie of narcose, en is er minder kans op complicaties. De resultaten zie je direct. Het nadeel is dat soms een liquid facelift niet voldoende is voor herstel van de look. Dan zal je toch nog een ingreep moeten ondergaan. Dit helpt je om er dan toch uit te zien zoals je dat het liefst wil.

Alles over een liquid facelift

De behandeling

Het begint allemaal met een intakegesprek. Het is belangrijk om te weten wat je wensen zijn en welk budget je beschikbaar hebt. Daar is dan vervolgens een afspraak op te maken. Dit begint met het aanbrengen van een verdovende crème. Daarna volgt de liquid facelift. Je ziet direct het eerste resultaat, maar na 2 weken is het optimaal. Dit houdt ongeveer 12 maanden aan. Al hangt dit wel van je huid en je levenswijze af. De kosten kunnen verschillen. Daarom is het belangrijk om eerst met de arts over je wensen te spreken. Die kan je vertellen wat daarvoor nodig is en wat dit kost. Dit kan al vanaf rond 300 euro. Meer fillers betekent ook meer kosten.

Alles over een liquid facelift in dit artikel! 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *