Oreo cakejes maken – met Duitse bakbeschrijving!-

Oreo cakejes maken

Hoi! Oreo cakejes maken! Dat klinkt lekker toch? Nou in deze video zie je hoe ik Oreo cakejes ga maken. Het grappige alleen is dat de bakbeschrijving in het Deutsch is. Dat wordt dus even goed kijken en denken wat er nou staat. Het scheelt wel, dat ik Duits heb gehad, dus kan er wel wat van lezen. Het viel eigenlijk wel mee hoe lastig het was. In deze video zie je dus het bakproces en mijn ongesigneerde commentaar tussendoor. Ik vertel alles wat ik doe, haha. En natuurlijk moeten de cakejes geproefd worden! Dat zie je op het einde van deze video.

Of ik van Oreo houd? Dan zeg ik volmondig: JA! Je kan mij echt wakker maken voor Oreo koekjes. Zo lekker! Of ik een kleine verslaving heb? Geen idee, maar ik eet Oreo koekjes en alles wat daarmee te maken heeft graag. Oreo taart, Oreo milkshake (hier maakte ik al eens een video over) en nu ga ik Oreo cakejes maken. Dat leek mij wel zo lekker! Hoe kom ik dan aan dit pak? Dit heb ik in Duitsland gevonden toen ik daar met mijn ouders boodschappen deed. Of dit dan ook in Nederland verkrijgbaar is, weet ik niet zeker. Ik heb het namelijk nog nooit gezien. Mix om Oreo cakejes te maken. Ik als Oreo fan kon dat natuurlijk niet laten liggen! In deze video zie je mijn proces van bakken, een poging doen tot Duits lezen en begrijpen en natuurlijk ga ik de Oreo cakejes proeven! Veel kijkplezier!

Oreo cakejes maken:

Nou, dat ging eigenlijk best goed! De beschrijving was niet echt lastig en het was duidelijk wat je moest doen. Het is ook geen moeilijk recept, dus was het zeker makkelijk te maken. En het fijnst van allemaal is dat de Oreo cakejes ook nog eens heel erg lekker waren! De cakejes zijn van zichzelf een beetje droog, maar met de topping erop is het super lekker! De topping smaakt namelijk echt wel naar de Oreo vulling van de koekjes.  En het ziet er ook nog eens leuk uit. Doordat ik een soort van slagroomspuit heb gevonden, kon ik de topping mooi op de cakejes krijgen. Jeej!

Zou ik de Oreo cakejes nog eens willen maken? Jaaa! Het is alleen wat aan de prijzige kant- je betaalt 4 euro voor het bakpakket en je moet zelf nog Philadelphia eraan toevoegen, 2 eieren, water en gesmolten boter. Maar dan heb je zeker hele leuke, lekkere en unieke cakejes. Ik ga er zo nog eentje lekker opeten (als er nog wat in de koelkast liggen, ze zijn ook zo lekker……) .

Zou jij deze Oreo cakejes maken?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Ik ben ook helemaal verslaafd aan Oreo’s! Deze cakejes lijken mij dan ook ontzettend lekker. Ik woon slechts een kwartiertje van de Duitse grens, dus ik ga maar snel eens in Duitsland kijken naar deze mix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *