Peeling bij Arioque Esthétique

peeling bij Arioque

Hoi! Ik heb een peeling gehad bij Arioque Esthétique. Mijn huid zag er niet meer zo heel gezond uit. Ik had een rare vlek op mijn voorhoofd. Dit leek wel een soort hyperpigmentatie. Daarbij waren mijn poriën wat verstopt. Hier wilde ik graag wat aan laten doen. Arioque raadde mij een Retinol-peeling aan. Ik leg je uit wat dit is en je ziet het resultaat van de peelings.

Retinol-Peeling

Een peeling zorgt ervoor dat de gezonde huid weer naar boven komt. Het geeft een verfrissend effect op je huid. Bij een peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd, waarna nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt je huid weer zacht en egaal.

En dat is precies wat ik wil. De vlek op mijn voorhoofd mag verwijden en mijn grove poriën. Al eerder deed ik eens een diepte reiniging van mijn huid. Dit is ook om de huid schoon te maken maar een peeling werkt net wat beter en is sterker.

Arioque raadde mij een Retinol peeling aan. Retinol is een vorm van vitamine A-zuur en is zeer antioxidant. Dit betekend dat het de negatieve werking van schadelijke vrije radicalen, die de huid er ouder uit laten zien, stopt. Daarnaast heeft het zuur een effectief celcommunicerend ingrediënt.

Dit houdt in dat dit stofje zich aan bijna iedere huidcel kan hechten en dit zorg ervoor dat oude huidcellen ‘zich beter gaan gedragen’. Deze huidcellen voelen weer jong en gezond aan. Daarnaast helpt de peeling collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid meer volume krijgt. Retinol zorgt ervoor dat de huid strak, jong en elastisch blijft.

Voor de behandeling van start gaat, kijkt Arioque eerst naar mijn huid en past daar de sterkte van de peeling op aan. Er zijn namelijk verschillende soorten sterktes aan peelings. Na het analyseren van mijn huid denk Arioque vier keer een peeling bij mij aan te moeten brengen voor het gewenste resultaat. Mijn vlek weg, poriën verkleinen en een schonere huid. Daar gaan we voor!

De behandeling

Elke behandeling ziet er ongeveer hetzelfde uit. Arioque reinigt eerst mijn huid en verwijderd eventuele make-up resten. Daarna gaat hij nog met een draaiende borstel over mijn huid om deze echt goed schoon te maken. Vervolgens gaat hij met een watje met een soort alcohol over mijn gezicht. Hierdoor pakt de peeling straks goed. Dit rook echt naar aceton uit nagellakremover.

Dan wordt de peeling aangebracht. Ik heb twee verschillende peelings gehad. De eerst en laatste waren doorzichtig. Deze zag je niet echt zitten. Wel prikte deze een beetje. Er werd een ventilatortje op mijn gezicht gericht. Hierdoor voelde ik het prikkende gevoel minder. Dat zie je ook in de Reel die we gemaakt hebben.

peeling bij Arioque

De tweede Peel die ik heb gehad was geel zoals je op de foto’s ziet, haha. Ik leek wel ziek met die peeling op, haha. Deze moest ongeveer drie uur blijven zitten en kon ik dus thuis eraf halen met water. Deze peeling voelde ook wat dikker aan dan de andere. Die was er met tien minuutjes af en prikte na die tijd een beetje. Arioque deed daarna wat verkoelende crème op mijn huid om het te kalmeren.

peeling bij Arioque

Dat hoefde na de gele peeling niet. Na die gele peeling ben ik erg gaan vervellen. Rond mijn verjaardag is deze peeling aangebracht en tijdens mijn verjaardag zat ik onder de vellen op mijn gezicht, haha. Deze kon ik er zo afkrabben. Echt heel erg raar. Maar het is een goed teken. Dan gaan de oude huidcellen weg en komen de jonge, mooie huidcellen naar voren.

peeling bij Arioque

Resultaat

Het vervellen duurde ongeveer vier dagen. Mijn huid was een beetje droog en ik kreeg wat pukkeltjes. Die verdwenen gelukkig ook weer snel. Het moet altijd eerst erger worden voordat het mooi wordt toch?! In dit geval zeker.

peeling bij Arioque

Na drie peelings was het resultaat eigenlijk al bereikt. Echt super fijn! Je ziet de vlek op mijn voorhoofd niet meer en mijn huid ziet er een stuk gezonder uit. Ik ben er helemaal blij mee! De peeling bij Arioque Esthétique heeft zeker goed gedaan voor mijn huid. Deze voelt nu weer lekker zacht en glad aan. Plus: hij ziet er gezonder uit.

peeling bij Arioque

Wil je ook een peeling doen? Kijk zeker eens op de site van Arioque naar de mogelijkheden. Hij biedt verschillende peelings aan.

Heb jij wel eens een peeling gedaan?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *