Woonaccessoires setjes van epoxy

Hoi! Zoals je weet verkopen wij super veel toffe spullen van epoxy op onze webshop. Vooral veel woonaccessoires. En deze zijn super leuk te combineren. We hebben namelijk veel woonaccessoires setjes van epoxy. In deze post laat ik jullie een aantal gave setjes zien en hoe je deze dus kunt gebruiken.

Met epoxy ontdekken we dat er steeds meer mogelijk is. We vinden steeds meer leuke mallen en maken steeds andere combinaties. Echt zo leuk om allemaal te proberen. Doordat we zo veel markten doen en in gesprek raken met mensen over onze woonaccessoires horen we ook steeds meer wat iedereen mooi vindt en wat past in huis. In deze post laat ik jullie een greep zien van onze woonaccessoires setjes van epoxy. We hebben nog veel meer!

Op onze site staan al deze items. En sinds kort hebben we een Facebook groep van ANNADESY waar je lid van kan worden. Op deze pagina delen als eerste nieuwe items maar geven we ook kortingen weg of leuke deals. Via DEZE LINK kan je je aanmelden voor de Facebook groep. Super leuk als je dat doet!

Woonaccessoires setjes van epoxy

‘Vlokken’

Onze woonaccessoires met goud-, zilver- of bronsvlokken erin lopen echt hard. Deze ‘look’ is ook zo gaaf. We hebben er onderzetters van, home decoratie en zelfs een super leuke serveerplank. Deze serveerplank is echt bedoelt als borrelplankje. Leg hier leuk je kaasjes, worstjes en ander lekkers op. Maar daarnaast hebben we nog zo veel meer in deze stijl. En in verschillende kleuren!

‘ Marmer look’

Woonaccessoires setjes van epoxy

Een andere hardloper: de ‘ marmer look’. Ook deze ‘look’ is er in het zilver en brons. Naast onderzetters en een mooie kandelaar hebben we in deze stijl ook drie olifantjes: horen, zien en zwijgen. Hoe cute zijn deze?! Maar ook een geurstok houder, een zeeppompjes, klein plateau en serveerplank is er in een ‘marmer look’.

 Woonaccessoires setjes van epoxy

Kijk maar! We hebben de ‘marmer look’ ook in een witte stijl. Kies voor goud, zilver of brons. Het plateau wat we verkopen is ideaal te gebruiken onder een geurstokjes houder. Dit is een leuk ene-catcher in je huis.

Drie kleuren

Woonaccessoires setjes van epoxy

Maar het plateau kan ook super leuk onder een zeepompje op het aanrecht staan. Je kunt je nog prima een zeepje of handcrème naast leggen. Dit staat toch super netjes zo?! Ook in deze drie kleuren variant vind je een geurstokjes houder en onderzetters. Zo kun je alles matchen in huis.

Baby cadeau

Als laatste matchende item wil ik jullie onze geboorte cadeautjes nog laten zien. We hebben een plateau voor de geboorte van een jongen of meisje. Een bijpassend beertje erbij en dit is dan toch tè cute?!

Heb je vragen over een van de woonaccessoires setjes van epoxy? Of wil je meer weten over een product? Meerdere opties weten? Stuur mij een berichten via mijn blog of via onze webshop: ANNADESY. We helpen je graag!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *