Nieuwe tassen op ANNADESY + kortingscode

Hoi! Nieuwe tassen op ANNADESY! Yes, super leuk. Op onze webshop hebben we het assortiment een beetje uitgebreid met nieuwe items: tassen! Echt super leuk. Ik laat je wat tassen zien en welke mijn favorieten zijn. Ohja en onze agenda wat betreft markten en braderieën is ook aangevuld. Ik deel deze met je en een leuke kortingscode.

Nieuwe tassen op ANNADESY

Onze webshop bestaat al een tijdje. Echt super leuk. Onze hoofdmoot zal altijd epoxy en sieraden blijven. Dat zeker. Maar soms is een nieuwe toevoeging ook wel eens leuk. Daarom een nieuwe kopje op de site met tassen. Tassen zijn altijd leuk en handig om te hebben. We hebben ze dan ook in verschillende vormen en maten.

Telefoontasjes

Een van mijn favorieten tasjes: de telefoontasjes. In deze kleine tasjes past precies je telefoon en eventueel wat pasjes. Echt ideaal om te gebruiken tijds een avondje uit of een festival. Deze telefoontasjes hebben we in drie verschillende kleuren. Het zal je niet verbazen dat roze mijn favoriete kleur is. Het fijne is ook dat deze tasje niet zo bol zijn. Ze blijven mooi plat.

Koraal kleur tas

nieuwe tassen op ANNADESY

Deze tas vind ik qua kleur helemaal geweldig. De koraalkleur vind ik echt prachtig. Deze tas is ideaal voor een dagje uit en er kunnen dus meer spulletjes in. De sluiting is een mooi detail aan de tas.

Bruine tas

nieuwe tassen op ANNADESY

Deze tas is mooi neutraal en past bij veel looks. De sluiting vind ik hier ook een mooi detail. In deze tas passen alle nodige spulletjes voor een dagje stad: portemonnee, telefoon en eventueel opvouwbaar tasje.

Blauw tasje

Dan de laatste tas van mijn favorieten. Dit blauwe ‘envelop tasje’. Deze kleur is alleen al zoooo mooi. Mocht je geen fan zijn van blauw, deze tas hebben we ook in het grijs. De opvallende band vind ik een leuk detail. Een ideaal klein tasje om mee te nemen tijdens een avondje uit.

Dit zijn niet alle tassen. Op de webshop vind je nog meer leuke tassen. Deze kun je een week lang met 10% korting shoppen bij ons! Gebruik de code: tas10 (geldig t/m 7 september 2023). Hoe leuk?!

Ohja en ik vertelde dat onze braderie/markt agenda is aangevuld. De volgende markten staan op de planning:

Zondag 3 september – Halse dag in Halle

Zondag 9 september – markt in Ulft

Zondag 24 september – Pleinenfeest in Gaanderen 

Zondag 1 oktober – Braderie Kulturhuus de Vos in Westendorp

Zondag 28 oktober – Halloween markt in Dieren

Dus wie weet zie je gezellig wel bij één van deze markten/braderieën. Daar staan we dan met al onze spulletjes van de webshop en meer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *