Nieuwe ringen op ANNADESY

Hoi! Op onze webshop is een nieuwe categorie toegevoegd bij de sieraden: ringen! Yes, er staan dus nieuwe ringen op ANNADESY. Een sieraad item wat ik zelf heel graag draag en ik gok zo meerdere dames. We wilden onze collectie graag uitbreiden met ringen. En daar zijn ze hoor! Ik laat ze je graag zien, want ze zijn zo leuk.

Nieuwe ringen op ANNADESY

Love ring

Om te beginnen deze ‘liefdes’ ring. Een minimalistische ring met het woordje ‘love’ erin. Echt zo lief en leuk. De ring is er in het goud of zilver en heeft een open achterkant. Of hoe moet ik dat zeggen. Je kunt de ring hierdoor dus stellen naar je vinger. Kleine en dunne vingers? Dan klem je de ring wat strakker door deze naar elkaar te duwen. Juist wat bredere vingers, dan zet je de ring wat losser. Echt super handig.

Kruisjes ring

Dan hebben we ook nog een mooie variant met kruisjes. Alle ringen zijn trouwens verstelbaar en in het goud of zilver te verkrijgen. Deze ring valt mooi op en is leuk om andere ringen te combineren. Met een dunne ring erbij bijvoorbeeld. Ohja en al onze ringen zijn van stainless steel. Ze verkleuren dus niet.

Gedraaide ring

Onze gedraaide ring is een super ring om te combineren bij andere ringen. Deze ring is wel wat breder en heeft een gave, gedraaide vorm. Deze staat ook stoer om je duim bijvoorbeeld.

Gevlochten ring

nieuwe ringen op ANNADESY

Ook onze gevlochten ring is een ring om goed te combineren met anderen. Ook een iets bredere ring en zo stoer.

Beschermoog ring

nieuwe ringen op ANNADESY

En als laatste onze beschermoog ringen. Deze is er in het goud en je kunt kiezen welke kleur beschermoog je het mooiste vindt. Een wit of blauw oog. Deze ring geeft je hopelijk bescherming. Een hartjes oog wat je bij je draagt. Dat moet wel geluk brengen en een mooi fashion item zijn.

Yes, dit zijn de nieuwe ringen op ANNADESY. Natuurlijk vinden we ze zelf ook erg leuk en zou ik alle ringen het liefst elke dag willen dragen. Maar hè: je hebt maar tien vingers, haha. En het kan ook too much zijn. Check de ringen HIER.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146