Nieuwe kleding op ANNADESY

Hoi! Het lenteweer doet langzaak zijn intrede. Iets met april doet wat hij wil. Dat is helaas te merken. Op onze webshop staan al wel super leuke nieuwe lente items! We hebben lange tijd geleden al leuke lente inkopen gedaan. Nieuwe truitjes en zelfs vrolijke jurkjes. Ik laat je de nieuwe kleding op ANNADESY zien.

De lente vraagt om lieve en vrolijke kleuren. Zo hebben wij ook rondgekeken tijdens de inkoopmiddag. Op zoek naar truitjes die iedereen leuk vindt. En zo kwamen met nieuwe truitjes, blouses en wat jurkjes terug.

Mijn favoriet zijn onze nieuwe glitter truitjes. Deze truitjes hebben een vleermuis mouw en zijn perfect ome dragen in de lente. Of op een zomeravond wanneer het wat kouder wordt. De truitjes hebben we in verschillende kleuren: blauw, roze. groen en paars. De kleuren zijn super schattig.

nieuwe kleding op ANNADESY

Leuk te combineren op een jeans maar ook mooi op een rok te dragen. De truitjes vallen mij wat losjes (maat S). Een maat M en L kunnen ze ook prima aan. Dat is het fijne aan de Onze Size.

Ook hebben we nieuwe kanten tops. Deze zijn super leuk en mooi gehaakt. Ook weer in verschillende kleuren. Hier zou ik wel een hemdje onder doen. Ze schijnen nogal wat door. Het geeft een beetje Ibiza-achtige vibes. Zo leuk te combineren met een jeans, rok of short.

Geen trui fan maar draag je liever een mooie blouse in de lente? We hebben luchtige blouses gevonden met een mooie veren-print. De gouden veertjes op deze blouses zijn zo mooi. Geheel van katoen en dus lekker luchtig. Ook leuk te combineren met een jasje. Mijn favoriet is de mint kleur, zo mooi helder!

En dan heb ik het leukste voor het laatste bewaard (althans: dat vind ik, haha). Misschien niet helemaal voor de lente. We hebben leuke jurkjes! Dit zijn echt super gezellige jurkjes voor in de zomer. De bloemenprint is zo vrolijk en de kleuren knallen van het jurkje af. Deze zijn er wel in verschillende maten.

Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik dit luchtige jurkje kan dragen. Zelf heb ik de roze/oranje variant. Zo leuk!

nieuwe kleding op ANNADESY

Neem gerust een kijkje op onze webshop naar de kleding die we allemaal hebben. Daarnaast zijn wij ook vaak op markten/braderieën waar we de kleding mee hebben.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *