Mijn favorieten sieraden van ANNADESY

Hoi! In dit artikel zet ik mijn favorieten sieraden van ANNADESY op een rijtje. Onze webshop die Thijs en ik rond februari dit jaar gestart zijn is gegroeid. En dan bedoel ik in aantal producten. We hebben meerdere items te koop op onze webshop. De laatste tijd hebben we vooral nieuwe sieraden online staan. Wat zijn daaruit mijn favorieten sieraden van ANNADESY?

Mijn favorieten sieraden van ANNADESY

Wat zijn mijn favorieten sieraden van ANNADESY? Een simpel antwoord: alles! Haha, anders zouden we het niet verkopen. Maar natuurlijk heb ik zo mijn favorieten. Die deel ik met jullie. Onze sieraden zijn allemaal van Stainless steel materialen gemaakt. Hierdoor blijven deze lang mooi en goed. We richten ons vooral op minimalistische sieraden maar maken graag een uitstapje naar uitgesprokener sieraden. Bekijk onze strass oorbellen maar eens. De glitters zijn goed aanwezig. Nu door naar mijn favorieten items.

Ketting ‘veel geluk’

Deze schakelketting vind ik zelf heel erf tof. Ik draag deze zelf ook erg graag. De ketting is namelijk ook erg goed te combineren met andere items. Ook de bijpassende armband vind ik super tof en draag ik graag. Een leuke set, die hopelijk ‘ veel gelukt’ brengt.

Ketting met bliksem

Dan nog een kettinkje wat ik erg leuk vindt. De ketting met bliksemschicht. Deze draag ik graag in combinatie met de schakelketting ‘veel geluk’. Het kleine bliksemschichtje vind ik een erg acute detail. Iets stoers maar ook iets schattigs. En dat in één kettinkje. Heel erg leuk moet ik zeggen.

Armband ‘Dress to Kill’

mijn favorieten sieraden van ANNADESY

De armband met het pistooltje eraan vind ik super gaaf. Ik had zelf al een ketting met een pistool. Nu is er een bijpassende armband. En nee, ik ben helemaal niet gewelddadig, haha.Misschien juist daarom dit stoere sieraad.

Ring met slang

mijn favorieten sieraden van ANNADESY

Dan door naar ringen. Ik droeg eerder nooit veel ringen maar sinds iets meer dan een jaar draag ik elke dag wel ringen. Meestal twee of meer. Daar is nu een nieuwe favoriet bijgekomen: de slangenring! Deze ring in de vorm van een slang met steentjes is zo gaaf. Super leuk voor de feestdagen ook. Het fijne aan onze ringen is dat deze naar elke maat te verstellen zijn. Door de ‘open’ achterkant kan je deze groter of juist kleiner maken.

Ring met gevlochten ringen

mijn favorieten sieraden van ANNADESY

Een ring die zo fijn te combineren is met andere ringen, deze gevlochtenen ring. De ring is in het zilver of goud. Ik kies zelf eerder voor zilver hoewel ik de gouden ook erg mooi vind.

Enkelbandje beschermoog goud

Dan als laatste nog een enkelbandje die ik zelf tijdens mijn vakantie op Curacao heb omgehad de hele week. Een elastieken enkelbandje met kralen en een beschermoog. Een erg tof detail om je enkel. En paste perfect bij de zon, zee en strand.

Dat zijn mijn favorieten sieraden van ANNADESY. Iedereen heeft zijn eigen smaak en zo staan er ook verschillende items op onze webshop. Voor ieder wat wils. Mocht je de sieraden in het echt willen bewonderen. We staan aankomende zondag (11 december) met onze ANNADESY kraam bij het Winterfestijn in Zutphen. En de week erna (18 december) bij het Happy Castle event in Doetinchem (bij kasteel de Slangenburg).

Welk item is jouw favoriet?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191