Jurkjes tijd – ANNADESY jurken

Hoi! Het is eindelijk mooi zomers weer! Yes, daar word ik zo blij van. Ook tijd om eens echt alle zomerkleding tevoorschijn te toveren. Het is dus ook weer jurkjes tijd! Op onze webshop staan super leuke nieuwe, zomerse jurkjes ( en voor een leuk prijsje). Ik laat je deze graag zien.

Mijn favoriet is het gekleurde jurkje met print. Het is een grappig printje met ‘gouden flatsen details’. Of hoe noem je die gouden vlekjes op de jurk?! Haha. Het jurkje hebben we in een roze kleur of in een mint groen-achtige kleur.

Beide zijn echt super vrolijk! Lekker zwierig en luchtig. Een ideaal zomerjurkje dus. De jurk komt in twee verschillende maten: S/M en M/L. Ik draag zelf de eerste maat en is ruim zat. Om je middel zit een centrum die je leuk kan strikken. Stijl het jurkje leuk met een slippertje of een sandaaltje en you are ready to go.

jurkjes tijd

Liever een iets langere jurk? Die hebben wij nu ook! Deze overslag jurk is lekker lang. Maar wel heerlijk luchtig. Hij zwiert gewoon om je heen, haha. Om je middel zit elastiek en zo past deze jurk bijna iedereen.

De jurk heeft een soort zebraprint en panterprint. Het is een combi van beide, super grappig en leuk. Zwart en wit kan altijd samen. Doe hier een leuke gekleurd schoentje onder en je bent helemaal klaar. Deze jurk is er ook in twee maten: S/M en L/XL. Zelf heb ik de eerste maat en deze valt mij ruim. Onder de borst zit een elastiek dus dat zit altijd fijn.

jurkjes tijd

Ik ben helemaal blij dat het jurkjes tijd is! Mooi weer, een leuk jurkje en je zonnebril op je gezicht. Laat de zomer maar komen hoor!

Welk jurkje is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *