Drukwerk voor onze webshop

Hoi! Ik heb weer een artikel over onze webshop. Dit keer over drukwerk voor onze webshop. We staan met onze webshop steeds meer op markten. Mensen beginnen ons te herkennen en het wordt steeds serieuzer. Ik heb nog wel een wensenlijstje als het op drukwerk aankomt.

We staan dus veel op markten met onze producten. Wat onze grote eye-catcher is, is ons kraam zeil. Dit is een bedrukt zeil dat voor onze kraam hangt. Op deze manier is het niet te missen wie wij zijn en hoe wij heten, haha.

Het is een super duidelijk en opvallend zeil. We zijn er helemaal trots op. Onze socials staan erop en natuurlijk onze webshop. Daarnaast leggen we vaak kaartjes van onze webshop op de kraam. Dit zijn kaartjes met onze naam erop en ook onze socials.

En wanneer mensen een ‘grote’ bestelling afnemen bij de kraam, gaat er ook altijd een kaartje mee in de tas. Ook geven we mensen vaak een kaartje van ons mee. En zeker als ze ernaar vragen. En op onze producten die we inpakken in folie of in een zakje, plakken we altijd een sticker van onze webshop.

We hebben dus zeker al veel drukwerk voor onze webshop gedaan. Zo hebben we trouwens ook bedrukte sieraden kaartjes en doosjes. Maar we willen nog wel meer, haha.

drukwerk voor onze webshop

Nu hangt er vaak aan de kraam een zelf gemaakt flyer waarin we uitleggen dat we alle epoxy producten zelf maken en wat epoxy dus is. Dit kan op zich prima blijven hangen maar zo blijft het mensen niet altijd bij.

Flyers drukken met deze informatie erop lijkt mij ook een goed idee. Zo kunnen we deze op de kraam leggen en meegeven wanneer mensen wat kopen bij ons. Voornamelijk wanneer ze dus epoxy producten bij ons kopen. Op de flyer staat dan de informatie over de epoxy. Hopelijk blijft het mensen dan beter bij en bestellen ze natuurlijk nog eens bij ons!

Ook krijgen wij wel eens andere ondernemers aan de kraam die meer informatie willen over onze producten. Folders drukken met allemaal epoxy voorbeelden en mogelijkheden zou ook super gaaf zijn. Een folder met informatie over de producten en alle opties die wij bieden. Makkelijk en overzichtelijk bij elkaar.

drukwerk voor onze webshop

Ach en zo hebben we altijd veel mogelijkheden en wensen voor onze webshop. Zo vinden we altijd wat nieuws wat we graag willen doen. Een goed teken dat we er zo veel mee bezig kunnen zijn. En super leuk! Thijs als ontwerper heeft vast genoeg ideeën voor onze flyers en folders. Eens kijken wat we kunnen doen.

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *