Dingen die ik vergeet te doen

Hoi! Dingen die ik vergeet te doen…. Tja, dan zijn er soms nog al eens wat. Vaak vergeet ik wel eens wat ik nog op mijn to-do lijstje heb staan. Maar de laatste tijd ben ik zo druk dat ik gewoon weg aan een aantal simpele dingen niet toe kom. Een lijstje voor jullie met dingen die ik vergeet te doen  (en stiekem ook wel lang wil blijven vergeten te doen).

Ik merk nu dat de zomerperiode echt zijn intrede heeft gedaan. We hebben voor onze webshop meer markten (en deze moeten we voorbereiden, lees: voorraden bijmaken). Maar ook het einde van dit schooljaar doet zijn intrede. Ik ben wat drukker op school dan normaal en maak soms wat langere ochtenden dan de bedoeling is.

Mijn hoofd kan soms wat voller zijn en hierdoor vergeet ik wel eens wat dingen. Herkenbaar toch?? In mijn achterhoofd weet ik van sommige dingen dat het moet gebeuren maar door drukte schuif ik deze steeds verder naar achter. Het zijn dan denk ik ook niet de leukste klusjes om te doen, haha.

Dingen die ik vergeet te doen

Even een klein lijstje van dingen die ergens in mijn achterhoofd zitten om te doen maar naar de achtergrond worden gedrukt…

Putje schoonmaken

Het putje van de wasbak schoonmaken. Elke keer wanneer ik de badkamer schoonmaak op vrijdag denk ik: laat ik het putje eens goed schoonmaken. Niet mijn favoriete taak. Blegh die prut die erin zit. Bah. En elke keer denk ik: kost even tijd om dat te doen. Ik doe het volgende week wel. Dit gaat al een tijdje zo… oeps. Er zal een moment komen dat het water niet zo goed meer weg loopt, dan moet ik wel, haha.

Zolder stofzuigen

Hetzelfde geldt een beetje voor de zolder stofzuigen. Ook dit verschuift elke week (tja, kost toch weer tijd). Nou komen wij niet vaak op de zolder en zal er niet veel rommel liggen. Maar toch…. Ook die mag wel eens gezogen worden. Zeker wanneer er dooie vliegen liggen (en die liggen er soms kan ik je zeggen).

Armbandjes en enkelbandjes maken

Voor de markten wil ik graag nieuwe enkelbandjes en armbandjes maken. Dit was eerder ook een verschoven taakje. Elke keer ging het maken van een artikel voor mijn blog of iets anders doen voor de webshop voor. Nu heb ik mezelf gezegd dat ik meer tijd moet maken voor het maken van voorraden. Dit vind ik trouwens geen vervelend klusje om te doen, haha.

Kleding op Vinted zetten

Kleding op Vinted zetten is iets wat ik al een lange tijd roep om te doen. Maar elke keer heb ik wel weer wat anders te doen. Ik moet gewoon even een middag vrij maken om mijn kleding eens uit te zoeken en wat items op Vinted te zetten. Want er ligt een doos met items die ik zeker op Vinted wil zetten. Kan ik ook weer wat verdienen eraan. Nu staan ze alleen maar doelloos op zolder.

Mails opruimen

Ook een oneindig project moet ik zeggen…. Mijn mailbox opruimen. Er staan volgens mij best veel mails in die weg kunnen. Maar ja: niet iets waar ik als eerste aan denk om te doen.

Back-up maken

Nog zo’n leuk dingetje wat ik nog steeds moet doen. Ik maak vaak om de twee maanden een back-up van mijn bestanden op een harde schijf. Deze ligt bij mijn ouders. Mocht er dan wat gebeuren in huis hier, heb ik altijd een back-up bij mijn ouders. De back-up ligt hier nu al een tijdje in huis…. Nog niks mee gedaan. Snel doen!

dingen die ik vergeet te doen

Tja en dat zijn de dingen die ik vergeet te doen op dit moment wel. Herkenbaar? De zomervakantie is in aantocht. Dan kan vast een aantal van deze dingen oppakken. Hoewel…misschien heb ik wel weer een smoesje voor sommige klusjes, haha.

Wat staat er bovenaan jouw to-do lijst om te doen, wat je steeds opschuift?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1183

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *