ANNADESY geuren

Hoi! Wist jij dat wij bij ANNADESY ook geuren verkopen? Geen parfum maar geuren voor in huis. Denk aan geurolies, roomsprays en waxmelts. Een hele lijn aan ANNADESY geuren. Ik vertel je er meer over. En natuurlijk welke geuren wij in huis hebben. De waxmelts zijn namelijk best bijzondere geuren….

Dan begin ik gelijk met de meest nieuwe ‘ geur items’. Onze waxmelts! Deze zijn namelijke gebaseerd op bekende Rituals geuren. Ze ruiken niet exact hetzelfde maar komen verdacht ver in de buurt. De waxmelts worden door bewoners van een zorginstelling in Zwolle gemaakt.

Heel mooi en gaaf dat wij deze kunnen verkopen. Voor €4,95 heb je al een heerlijke waxmelt in huis. De blauwe variant is gebaseerd op de geur ‘Karma’, de gele op de geur ‘Mehr’, de groene op ‘Ayuverda’ en de roze op de geur ‘Imperial rosé’. Zelf heb ik nu de gele in huis en deze ruikt echt heerlijk! Alsof we Rituals in huis hebben, haha.

Dan door naar mijn andere favorieten: geurolies van Smellies. We zijn een verkooppunt van het merk: Smellies. Hier hebben wij negen verschillende navullingen van. Deze zijn bedoeld voor geurstokhouders. Die verkopen wij natuurlijk ook van epoxy.

Om daarbij een heerlijk geur erin te kunnen doen, kun je dus nu ook terecht bij ons. De geuren ruiken echt lekker en sterk en gaan lang mee. Voor €11,99 heb je een flesje met geurolie. We hebben frisse geuren, zoete geuren en een soort hout-achtige geur. Een beetje musk achtig. Voor ieder wat wils dus.

Zelf heb ik in huis de geur: Black Magic in mijn geurstokhouder. Dit is een zoete geur maar wat zwaarder. Niet heel erg zoet dus. De geuren zijn trouwens gebaseerd op bekende parfums. Op onze webshop zie je op welke geuren.

ANNADESY geuren

Dan als laatste nog onze roomsprays. Dit zijn dezelfde geuren als bij de geurolies. Van lekker zoet tot wat frisser. Misschien vind je juist een roomspray fijner om in huis te hebben. Lekker sprayen en je huis ruikt heerlijk. Ik spray zelf momenteel ook met ‘ Black Magic’ om in de sfeer van mijn geurolie te blijven, haha.

ANNADESY geuren

Een lekker geurend huis! Ik hou ervan. Check onze geuren bij ANNADESY. Heb je er vragen over? Stel deze gerust. Liever de geuren komen ruiken? Dat kan bij ons thuis op afspraak of bezoek ons op een van onze markten.

26 juni – Wehleriade

30 juni – markt in Wintserwijk

10 juli – markt in Hengelo (GLD)

12 t/m 14 juli – Verrassend Doesburg

28 juli – Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo

30 juli – zomermarkt in Uddel

31 juli – zomermarkt in Doetinchem

3 augustus – mini markt Landal Stroombroek

ANNADESY geuren

7 augustus – mini markt Landal Stroombroek

10 augustus – mini markt Landal Stroombroek

14 augustus – zomermarkt in Doetinchem

18 augustus – mini markt Landal Stroombroek

22 augustus – mini markt Landal Stroombroek

25 augustus – Mechteld Ten ham in ‘s -Heerenberg

1 september – Halse Dag in Halle

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *